Arla Foods finder ny pressechef hos Danish Crown

Leverandører - Navne 9. apr 2024 -
This describes the image
Foto: Arla Foods
  • Mejerigiganten udnævner Bjarke Munk Kamstrup som ny global pressechef. Han kommer fra et job som Senior Public Affairs & Communications Manager i Danish Crown. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Efter næsten 17 år hos Arla Foods i stillinger som pressechef og direktør for corporate communications i Arla Group og senest Arla Foods Storbritannien er Theis Brøgger netop skiftet til Danish Crown, hvor han er blevet Vice President for Communication og Public Affairs. 

Nu går trafikken af kommunikationsprofiler så den anden vej mellem de to fødevaregiganter. 1. maj starter Bjarke Munk Kamstrup således som ny global pressechef hos Arla Foods. 

Han kommer fra en stilling som Senior Public Affairs & Communications Manager i Danish Crown, ligesom han tidligere har været pressechef i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og politisk reporter på TV2 Nyhederne. 

Om ansættelsen siger Senior Vice President, Corporate Communications, Mariam Sommerfeldt Skovfoged:

- Det er vigtigt, at Arla er synlige og har en stor stemme i den offentlige samtale om fremtidens fødevarer. Bjarke kommer med et stærkt netværk og en stor forståelse for både medieverdenen og den politiske verden, og så har han samtidig erfaring fra fødevareområdet. Jeg er helt sikker på, han vil gøre en stor forskel for Arla, og jeg glæder mig til at byde Bjarke velkommen til vores team.

- Jeg er enormt glad og stolt over muligheden for at blive en del af Arla Foods. Fødevarebranchen er midt i en afgørende transformation, og Arla Foods spiller en nøglerolle i at forbrugere over hele verden kan få fødevarer produceret med omtanke og med lavere klimaaftryk. Min rolle bliver, sammen med resten af det dygtige kommunikationshold i Arla Foods, at fortælle om den transformation til omverdenen. Det glæder jeg mig til at tage fat på, siger Bjarke Munk Kamstrup.   

Lige nu er en brandvarm sag i dansk politik, hvor meget landmændene skal betale i kommende CO2-afgift.     

Opdateret 10. apr 2024