Kategorigruppechef til Dagrofa Foodservice

Foodjob Nordic søger en Kategorigruppechef til Dagrofa Foodservice. I Dagrofa Foodservice arbejder man hver dag på at sætte fødevareagendaen på foodservicemarkedet og levere ambitiøse fødevareoplevelser.

Dagrofa Foodservice besidder en dyb indsigt i kundernes behov, arbejder tæt sammen med leverandører i ind- og udland og udvikler madscenen – nu, i fremtiden og for næste generation. Dagrofa Foodservice er markedsledende leverandør til kantiner og hoteller og servicerer alle typer af foodservicekunder gennem det landsdækkende distributionsnet og 30 Cash & Carry butikker.  

Stillingen
Med reference til den kommercielle udviklingschef bliver du ansvarlig for en kategorigruppe bestående af nonfood, frost grønt, færdigretter og fisk. Dit fokus er at udvikle kategorigruppen strategisk, økonomisk og sortimentsmæssigt gennem partnerskaber med leverandørerne og i samarbejde med den øvrige forretningsorganisation. Dette indebærer blandt andet:

  • Udvikling og vedligeholdelse af kategorier og konkurrencedygtige sortimenter
  • Bidrag til business planer baseret på trends og markedsudvikling
  • Kontraktforhandling/årsforhandlinger
  • Realisering af mål og budgetter for kategorigruppen
  • Coaching og udvikling af eget team bestående af tre koordinatorer
  • Daglig drift i samarbejde med teamet og etablering af nye fælles processer i afdelingen

Kategoriarbejdet foregår i tæt samarbejde med salg, supply chain og kundecenter. Du dirigerer samarbejdet og sikrer, at alle kræfter sættes ind for at finde de bedste løsninger for kunderne. Du bliver en del af kategoriledelsen, og du vil således blive en aktiv deltager i den strategiske udvikling af hele kategoriorganisationen.

Du tilbydes en nøglerolle i den videre udvikling af Dagrofa Foodservice og i forhold til at præge fødevareagendaen. Forretningen og arbejdspladsen er ligesom markedet i markant udvikling, og rollen fordrer helt naturligt din professionelle og personlige udvikling. Du bliver desuden en del af et stærkt team, som værdsætter det gode samarbejde, den alsidige hverdag, og at der er højt til loftet og en god stemning på kontoret.

Stillingen er baseret på Dagrofa Foodservice’s hovedsæde i Ishøj, og der skal påregnes en mindre mængde rejseaktivitet i stillingen.

Din profil
Du brænder for foodservice og har minimum 5 års kommerciel erfaring med foodservicesektoren – enten fra en grossist, fra en kæde eller fra en producerende virksomhed, der leverer til sektoren. Det er vigtigt, at du har erfaring med kontraktforhandling, og vi ser gerne, at du har erfaring med leverandørsamarbejde.

Vi lægger vægt på dine evner som leder, hvorfor det er vigtigt, at du har nogle års erfaring med ledelse af andre funktionærer – ideelt som linieleder men alternativt som funktionsleder eller projektleder.

Vi forestiller os, at du har en mellemlang eller lang videregående uddannelse, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er analytisk, og at du er fortrolig med MS Office, herunder Excel og PowerPoint. Du er desuden stærk i kommunikation, og du begår dig ubesværet i både den mundtlige og den skriftlige formidling på både dansk og engelsk.

Som person er du initiativrig og trives i et højt tempo og med en bred kontaktflade og tætte samarbejdsrelationer. Du er resultatorienteret, og du trives i spændingsfeltet mellem leverandørforhandlinger og kundetilfredshed. Og du er ikke bange for at være i frontlinjen for at sikre, at målene nås. Sidst men ikke mindst har du passion for fødevarer og et ønske om at være med til at præge fødevareagendaen.  

Yderligere information og ansøgning
Senior Advisor & Partner Martin Guldsø Alsted, Foodjob Nordic, tel. +45 2917 1009, email: mga@foodjobnordic.com kan kontaktes for yderligere information om stillingen.

Ansøgninger vurderes løbende, og stillingen vil blive besat, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Stillingen kan søges via www.foodjobnordic.com.

Kategorigruppechef til Dagrofa Foodservice

Tiltrædelse:
27 maj 2024

Virksomhed:
Dagrofa Foodservice

Arbejdssted:

Vejleåvej 13
2635 Ishøj

Oprettet:
08 April 2024

ANSØG STILLING