Kvindernes Internationale Kampdag: Få gratis adgang til serie om kvinder i ledelsen

Kvinder i ledelsen 8. mar 2024 -
This describes the image
Illu: Dagligvarehandlen.dk
  • Branchemediet Dagligvarehandlen har i en artikelserie sat fokus på udfordringer og barrierer for at få flere kvinder på lederposter

Dagligvarehandlen.dk har den seneste måned bragt en række artikler under temaet ”Kvinder i ledelsen”. Vi markerer Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts med at åbne alle artikler, så de kan læses frit og kvit.

Den internationale kvindedag holdes hvert år for at mindes kvinders kulturelle, politiske og socioøkonomiske bedrifter.

Såvel i dansk dagligvarehandel som erhvervslivet generelt er der alt for få kvinder i toppen, hvilket Dagligvarhandlen.dk har sat fokus på i sin artikelserie, hvor vi bl.a. har interviewet branchens kvindelige HR-direktører i de tre store dagligvarekoncerner: Det er Louise Gade i Salling Group,  Lotte Hjortlund Andersen i Coop og Laura Marie Larsen i Dagrofa.

Også den tidligere formand for Dansk Arbejdsgiverforening og De Samvirkende Købmænd, Lisbeth Dalgaard, som i næsten 25 år har været selvstændig købmand, giver sit bud på udfordringen med at få flere kvinder ind i lederjob i både butik og hovedkontor.

En af de kvinder, der magter både købmandskab og moderskab, er Maja Steen fra Min Købmand i Nørager. Mød hende i temaet med i alt 20 artikler.

Du finder temaet her.

Opdateret 11. mar 2024