Nicolaj Boysen bliver ny logistikdirektør i Rema 1000 

Rema 1000 - Navne 1. apr 2022 -
This describes the image
Den erfarne logistikprofil Nicolaj Boysen fra Coop bliver ny logistikdirektør i Rema 1000. Foto: Privatfoto
  • Discountkæden finder sin nye logistikdirektør Nicolaj Boysen hos City Logistik. Han var frem til 2020 logistikdirektør i Coop

Rema 1000 har ansat Nicolaj Boysen som ny logistikdirektør. Den 1. juni afløser han Ole Thomsen, som stopper for at blive global logistikansvarlig hos JYSK.

Nicolaj Boysen har i perioden 2011 til 2020 arbejdet i Coop Danmarks logistik, og var i perioden 2015-2020 logistikdirektør i Coop Danmark. 

Senest kommer han fra en stilling som driftsdirektør i City Logistic. 

Oprindeligt begyndte Nicolaj sin karriere i dansk dagligvarehandel som salgsleder, driftsleder og afdelingschef i Bilka og A-Z, hvorefter han skiftede til Coop og var med til at konvertere Obs! til Kvickly Xtra. 

- Det er en erfaren person med både bred indsigt i butiksdrift og en dyb indsigt i forsyningskæden, som vi alle glæder os til at få med på holdet, skriver adm. direktør Henrik Burkal, Rema 1000 på LinkedIn.

Selv skriver Nicolaj Boysen på LinkedIn om sit jobskifte, at ”nogle gange opstår der en mulighed, man er nødt til at sige ja tak til”. 

Han ser frem til sammen med de kommende kollegaer at tage helt nye logistikfaciliteter i Horsens i brug senere på året, som skal gøre hverdagen lettere for butikkerne i Rema 1000.

- Skiftet til Rema 1000 betyder samtidig et farvel til de gode kollegaer i City Logistic, hvor et lille år med op- og nedture har givet en kæmpe respekt til arbejdet i alle start-ups, skriver han. 
 

Opdateret 1. apr 2022