Lederprofil i Coop stopper 

Coop Danmark - Navne 31. okt 2023 -
This describes the image
Jan Adolfsen fik for knap to år siden et nyt ansvarsområde som direktør for en helt ny afdeling i Coop, Operationel Excellence. Foto: Coop
  • Jan Adolfsen begyndte som kategoridirektør for nonfood i Coop Norden og slutter som driftsdirektør i Coop i Danmark

Coop tager nu afsked med en af sine ledelsesprofiler i både Coop Norden og Coop i Danmark siden 2002. De seneste 12 år har Jan Adolfsen været en del af koncernledelsen i Coop.

Gennem sin karriere har Jan Adolfsen ifølge eget udsagn haft mange spændende jobs som blandt andet kategoridirektør Nonfood, kategoridirektør Food og direktør for Operational excellence.

Men som følge af den seneste organisationsændring i Coop, der nedlægger 180 stillinger på hovedkontoret, har Jan Adolfsen fundet, at tiden er moden til et jobskifte og dermed et farvel til Coop.

- Mange tak til Coop for at give mig muligheden for at varetage nogle virkelig spændende jobs. Kæmpe tak til alle de gode kollegaer, som jeg har arbejdet sammen med i årenes løb - jeg vil helt sikkert savne jer, skriver han på Linkedin.

Dagligvarehandlen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Jan Adolfsen. Coop bekræfter, at det er Jan Adolfsens egen beslutning at stoppe.

Opdateret 31. okt 2023