Head of Categories – Semper, Organix & Corny

Vil du arbejde med markedsledende brands? Vil du indgå i vores ledergruppe, og har du lyst til at blive en del af Semper holdet, hvor der er gode faglige og personlige udviklingsmuligheder?

Vores nuværende Head of Categories har fået nye muligheder hos Semper i Norden, og vi har derfor brug for en ny leder af vores danske kategoriafdeling. Her får du ansvaret for ledelsen af kategoriteamet samt for den fremtidige vækst og udvikling af vores kategorier indenfor børnemad og myslibars på det danske marked.

Semper er en førende aktør inden for børnemad og snacks med brands som Semper, Corny og Organix. Semper Nordic omsætter for 1,7 mia. SEK og har ca. 200 ansatte. Hovedkontoret ligger i Sundbyberg i Sverige, og øvrige nordiske kontorer findes i København, Oslo og Helsinki. Semper Danmark har 20 ansatte. Semper har siden 2006 været ejet af Hero AG med hovedkontor i Lenzburg, Schweiz. Hero findes i 20 lande, først og fremmest Europa og USA. Du kan læse mere om virksomheden her: SemperFacebook og Hero Group.

Nogle af dine ansvarsområder
Du bliver ansvarlig for vores kategoriafdeling og en del af ledergruppen med reference til Country Manager. Du kommer til at arbejde med vores markedsledende brands og får selv ansvar for ét af dem. Rollen omfatter en bred vifte af kommercielle/marketing discipliner med kategoriudvikling og ledelse i fokus. 

Som Head of Categories er du ansvarlig for:

  • Ledelse af kategoriteamet
  • Overordnet kategoriansvarlig (P/L, strategi)
  • Dataindsamling og markedsanalyse
  • KPI tracking
  • Kategori-årshjul og lanceringsplaner 
  • Price Management 
  • Kategori/kundeprojekter
  • Space management 

Du vil opleve en hverdag, hvor sparring og udvikling falder alle naturligt. Du sidder sammen med dit team i et åbent kontorfællesskab i vores kontor i Valby,

Vores forventninger til dig og din erfaring
Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring fra en marketing-kategorirolle inden for FMCG og har erfaring som personaleleder. Du har et analytisk/kommercielt mindset og en veludviklet forretningsforståelse, som gør dig i stand til at omsætte data og insights til konkrete strategier og actions.

Som leder har du fokus på dit teams udvikling og potentiale. Du har en coachende tilgang til dine medarbejdere og formår at skabe en tryg og udviklende hverdag. Du kan se dig selv bidrage ansvarligt og aktivt i ledergruppen og indgå i et effektivt samarbejde med vores nordiske marketing – og kategoriafdeling samt danske salgsteam. Vi værdsætter nysgerrighed og gode samarbejdsevner. Du tilbydes en mulighed for at bringe dine stærke analytiske og kommercielle færdigheder i spil og for at sætte dit præg på processer og opgaver. Ud over en relevant kommerciel uddannelse såsom cand.merc. eller lignende har du stærke kommunikations- og præsentationsevner.

Derudover arbejder du rutineret med markedsdata herunder Nielsen, er flydende i dansk og engelsk (skriftligt og tale) og besidder stærke IT-færdigheder Microsoft 365.

Hvad kan du forvente af os?
Hos os får du et udfordrende job på en arbejdsplads, de allerbedste kollegaer og chancen for at blive en del af Semper-holdet. Hos os får du stor fleksibilitet og mulighed for at præge din egen hverdag. 

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen. Du vil indgå i en åben og professionel organisation med gode arbejdsforhold, pensionsordning og sundhedsforsikring. Derudover tilbyder vi tilskud til fitnessordning og massage.

Rejseaktivitet må påregnes i forbindelse med møder og kundearrangementer mv. 

Vi afholder samtaler løbende, så upload gerne din ansøgning hurtigst muligt - og senest 19. februar. Du kan søge ved at trykke på ”søg her” – der modtages ikke ansøgninger pr. mail. Skulle vi finde den rigtige kandidat før ansøgningsfristen´, vil opslaget blive fjernet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores HR-partner, Birgitte Nymann på 40861883.

Head of Categories – Semper, Organix & Corny

Tiltrædelse:
19 Februar 2024

Virksomhed:
Semper Danmark

Arbejdssted:

Kirsten Walthers Vej 8A
2500 Valby

Oprettet:
05 Februar 2024

ANSØG STILLING