Quality Assurance Specialist til DKSH Nordic

Foodjob Nordic søger en Quality Assurance Specialist til DKSH Nordic i Kongens Lyngby. DKSH Nordic er distributør af ingredienser og specialkemikalier til Norden og Baltikum. De typiske kunder er producenter af fødevarer, kosmetik, personlig pleje, maling, mørtel, lim m.m. DKSH Nordic er en del af det Schweiziske børsnoterede selskab DKSH, som opererer i 36 markeder og har 36.000 medarbejdere på verdensplan. DKSH Nordics team består af 25 medarbejdere, som hovedsageligt hører til kontoret i Kongens Lyngby, men som også omfatter medarbejdere i Sverige, Finland og Baltikum.

Stillingen
Med reference til den administrerende direktør er det din rolle at understøtte forretningen ved at facilitere overholdelse og efterlevelse af love, regler og standarder i den Nordiske afdeling. Din rolle er både selvstændig og i høj grad koordinerende, og du samarbejder med både den Europæiske QA-organisation, kolleger lokalt og eksterne samarbejdspartnere. Rollen omfatter bl.a. følgende funktioner og arbejdsområder:

  • Koordinering og indhentning af produktinformation
  • Support af kunder – bl.a. gennem udfyldelse af questionnaires m.m.
  • Kvalitetssikring i forhold til produkter
  • Certificeringer inden for fødevarer, RSPO og økologi
  • Supportere interne processer for bæredygtighedsrapportering (EcoVadis)
  • Europæisk miljølovgivning, f.eks. REACH
  • Arbejdsmiljø – herunder udarbejdelse af APVer

Du tilbydes en rolle med mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i et dynamisk og internationalt miljø med frihed under ansvar. DKSH Nordic er for nyligt flyttet til nyrenoverede lokaler på Lottenborgvej 26 i Kongens Lyngby. Her har man mulighed for hybridarbejde med arbejdsdage fordelt på kontoret og hjemmearbejdspladsen. Kontoret ligger i naturskønne omgivelser i gåafstand til Sorgenfri S-togstation.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for fødevareteknologi, bioteknologi, kemi e.l. samt nogle års erfaring i at arbejde med kvalitetsledelse og/eller regulatory affairs/compliance. Du har en god overordnet forståelse for, hvordan man i en virksomhedskontekst sikrer overholdelse af lovgivning og standarder, og du er god til at trække på andres viden på områder, hvor du ikke selv har din ekspertise.

Du har gode sprogkundskaber og kan begå dig på både dansk og engelsk i skrift og tale. Desuden er du vant til at bruge gængse IT-værktøjer såsom MS Office.

Som person er du motiveret af overvejende selvstændigt arbejde, mens du formår at indgå i konstruktive samarbejder med både kolleger, eksterne partnere og myndigheder. Du er detaljeorienteret og struktureret og trives med at tage ansvar inden for dit eget ekspertisefelt.

Mere information og ansøgning
Kontakt Martin Alsted fra Foodjob Nordic, tlf. 2917 1009, e-mail: mga@foodjobnordic.com for yderligere information.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning - Foodjob Nordic sikrer diskretion for alle ansøgere.

Quality Assurance Specialist til DKSH Nordic

Tiltrædelse:
23 April 2024

Virksomhed:
DKSH Nordic

Arbejdssted:

Lottenborgvej 26C
2800 Kongens Lyngby

Oprettet:
23 Januar 2024

ANSØG STILLING