Sales Analyst & Key Account Manager til Semper Danmark

Foodjob Nordic søger en erfaren Sales Analyst & Key Account Manager til Semper Danmark.

Semper er en førende aktør inden for børnemad og snacks med brands som Semper, Corny og Organix. Sem-per Nordic omsætter for 1,7 mia. SEK og har ca. 200 ansatte. Hovedkontoret ligger i Sundbyberg i Sverige, og øvrige nordiske kontorer findes i København, Oslo og Helsinki. Semper Danmark har 20 ansatte, heraf 7 salgs-konsulenter. Semper har siden 2006 været ejet af Hero AG med hovedkontor i Lenzburg, Schweiz.
Du læse mere om virksomheden her: www.semper.dk, www.facebook.com/semper.dk og www.hero-group.ch.

Stillingen
Med reference til Country Manager bliver du en del af det kommercielle team og får ansvar for udvalgte kunder. Du kommer til at arbejde med markedsledende brands i form af Corny, Semper og Organix, og rollen omfatter en bred vifte af kommercielle discipliner med analyse og udvikling af salg, kunder og kategorier i fokus.
Rollen indebærer bl.a.:

•Revenue Management, KPI tracking, analyse og rapportering af kunde P/L
•Optimering af salgs-og promotionværktøjer
•Udvikling af analyser, rapporter og salgssystemer (Nielsen, Catman mv.)
•Kontrakter og kundeplaner
•Produktlistninger og distribution
•Kampagneplanlægning og forecasting
•Category Management/Planogrammer

Du tilbydes en mulighed for at bringe dine stærke analytiske færdigheder i spil og for at sætte dit præg på pro-cesser og opgaver i en dynamisk og åben kultur. Arbejdsmiljøet skal gerne være præget af frihed under ansvar, tillid og medindflydelse, og mens stillingen er baseret på Semper Danmarks kontor i Valby vil der også være mu-lighed for at arbejde hjemmefra i et vist omfang.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende rolle inden for FMCG. Ud over en relevant kommerciel uddannelse såsom cand.merc. eller lignende har du stærke kommunikations- og præsentationsev-ner på både dansk og engelsk. Du har en veludviklet forretningsforståelse, og du er superbruger i Excel (herun-der avancerede funktioner og formler) samt i Power BI.

Det er en væsentlig forudsætning for succes, at du kan se dig selv i rollen som dedikeret og agil holdspiller med øje for både databehandling og kundeudvikling. Du trives med at arbejde selvstændigt, men du kan samtidig se dig selv indgå i et effektivt samarbejde med det kommercielle team og finans.

Mere information og ansøgning
For mere information kontakt Senior Advisor and Partner Martin Guldsø Alsted fra Foodjob Nordic på telefon nr. 2917 1009 eller e-mail mga@foodjobnordic.com.

Foodjob Nordic sikrer fortrolighed for alle ansøgere.

Sales Analyst & Key Account Manager til Semper Danmark

Tiltrædelse:
15 Juli 2024

Virksomhed:
Semper Danmark

Arbejdssted:

Kirsten Walthers Vej 8A, 1.sal
2500 København

Oprettet:
18 September 2023

ANSØG STILLING