Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
torsdag den 23. oktober 2014

SuperBest Online bliver sat på pause

BREAKING NEWS

Dagrofa stopper aktiviteterne i sit net-supermarked SuperBest Online indtil videre. Det sker som følge af de store omlægninger af koncernens kæder, hvor Meny til næste år skal afløse SuperBest og...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Økovarer fylder mere og mere i indkøbskurvene

I løbet af de første ni måneder af 2014 er salget af økologiske varer i supermarkedskæden SuperBrugsen vokset tre gange så meg...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Erfaren Brugsmand ny uddeler i Hviding

35-årige Rasmus Christiansen tiltræder lørdag den 1. november som uddeler i Dagli’ Brugsen i Hviding. Rasmus Christiansen overtager stillingen efter Jesper Yde, som nu er uddeler i Gram. Rasmus Ch...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Kvickly Nexø vil kæmpe

Varehuschef i Kvickly Nexø på Bornholm, Lars Kure, siger, at selvom de går en hård tid i møde, så lover han, at Kvickly Nexø ikke bliver en af taberne. Udtalelserne kommer i forbindelse med, at de...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Kvickly sælger også varme

Fremover skal Kvickly Odders nye køleanlæg være med til at varme byens huse på. Overskudsvarmen fra køleanlæggene bliver nemlig solgt til Odder Varmeværk. Direktør i Kvickly, Arne Sørensen, fortæl...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Conny siger på gensyn i SuperBrugsen

Der har været købmand på adressen Storegade 17 i Østbirk siden d. 30. november 1972. Den dag flyttede købmand Vilhelm Christensen sin Sparkøbmand ind i de nyopførte lokaler. Lørdag d. 1. november ...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Ung købmand siger farvel til forretninger i både Stoholm og Vridsted

Morten Pedersen siger farvel efter to år som butikschef i Spar i Stoholm. Morten har sagt ja til en stilling i Spotmedia i Aarhus, hvor han blandt andet skal sælge internethjemmesider og webshops....  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Kulden giver varmen i SuperBrugsen

SuperBrugsen i Skjern har fået nye kølediske, som er 150.000 kroner billigere i drift om året. Derudover betaler kølediskene også hele butikkens varmeregning på 90.000 kroner, samtidig med at de g...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Butikker skærer 15.000 ton madspild væk

Dansk Supermarked og Coop sætter nu helt konkrete mål på, hvor meget de vil reducere deres madspild, og blandt købmændene har blandt andre Rema 1000 længe gjort en aktiv indsats for at kassere fær...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Tidligere Coopmand har fået nye udfordringer

Med 15 års erfaring fra Coops Fakta og Kvickly er det en erfaren mand, der er blevet butikschef i Hirtshals nye grænsebutik Last Stop Shop. - Jeg kan bruge min erfaring med eksponering af varer, s...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Politikere vil have bedre fødevarekontrol

Ved indgangen til forhandlinger mellem Folketingets partier om et nyt fødevareforlig står det klart, at der i flere af partierne er tilfredshed med grundlaget for fødevarekontrollen. Men de ønsker...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Planloven skal til eersyn

Miljøminister Kirsten Brosbøl (S) vil kigge planloven efter i sømmene og lægger op til, at loven kan revideres, så store udvalgsvarebutikker kan opføres uden for bymidterne. En revision af planlov...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Vejle kåret som årets bedste handelsby

Vejle kåres som den bedste handelsby, fordi den gennem mange år har bevist sin position som en attraktiv indkøbsdestination med et betydeligt regionalt opland. Vejle fremhæves for at forny sig og ...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Supermarkeder sætter aktivt ind over for madspild

En helt ny rapport fra Miljøministeriet viser, at forretninger som kiosker, købmænd, supermarkeder og varehuse hvert år kasserer 151.000 ton mad. Det betyder, at et typisk supermarked smider 360 g...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Nye løsninger til fremtidens fødevarer

Producenter af levnedsmidler og drikkevarer vil i marts flokkes i de store messehaller i Køln i Tyskland. I dagene 24. -27. marts viser udstillere fra hele verden nye løsninger til produktion af f...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Handlen er fortsat mod reklameafgien

Regeringens omstridte reklameafgift bliver igen udsat. Nu bliver det nye lovforslag først fremsat til januar, så den danske afgift kan imødekomme kravene fra EU. En række organisationer kæmper for...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

JYLLAND

Det gør det muligt for butikken at tilbyde sin kunder nogle gode tilbud, men derudover vil butikken fortsætte med at handle med lokale produkter. Butikken drives som socialøkonomisk virksomhed med...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Dansk Supermarked arbejder med madspild fra indkøb til salg

Dansk Supermarked forventer at kunne reducere kædernes madspild med cirka 15 procent i løbet af det kommende år. Koncernen, der tæller Bilka, Føtex og Netto, arbejder ikke alene med kassation i bu...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Fremtidens detailbranche skal lytte højere

Flydende prissætning - fremtidens prissætning bliver mere dynamisk, innovativ og legende Amerikanske Shelfbucks har i et pilotprojekt i Austin Texas lanceret en smart retailapp. Når brugeren går i...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Reitan ender med Sorteper i ICA-handel

Vinderne er tilsyneladende i klart overtal blandt de store dagligvarevirksomheder, som på den ene eller anden måde er involveret i svenske ICA Gruppens salg af sin norske virksomhed til Coop Norge...  Læs mere

Se flere nyheder