Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
torsdag den 20. november 2014

Mærkevarer skal sikre ny vækst

Gennem en årrække har mærkevareleverandørerne oplevet først et stigende pres fra kædernes private label og i de senere år et marked, der har været præget af mangel på vækst. Leverandørerne vil nu ...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Coop skyder millioner i it-iværksættere

Coop og venturefonden Northzone, der blandt andet har Spotify og Trustpilot i sin portefølje, har investeret 22,3 mio. kr. i virk...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Kvickly åbner for butik i butik

Dagligvarekoncernen Coop vil indføre et nyt shop-in-shop-koncept i sine Kvickly-butikker og inviterer derfor store kæder inden fo...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Netto i Næstved kåret til månedens butik i Sydsjælland

I Næstved er Netto-butikken i Toldgade blevet kåret som månedens butik blandt kædens forretninger i Sydsjælland. Butikschef Danny Aaby Grønbech glæder sig over kåringen og siger, at kommunikatione...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Bagerkæde åbner ny butik i Hundested 2015

Den 1. februar 2015 åbner bagerkæden City Bakery en butik i Hundested. Bagermester Helge Jørgensen mener, at City Bakery-konceptet passer godt til Hundested, og han ser frem til at præsentere byen...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Døgnnetto er (nok) droppet

I slutningen af 2013 kom det frem, at en ny Døgnnetto-forretning ville slå dørene op på adressen Østerbrogade 94. Men et år senere er butikken stadig ikke åbnet, og meget tyder på, at det næppe vi...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Kvickly-kunder belønnes med kvalitets-køkkengrej

Kvickly lancerer en ny kampagne for kunder, som er medlem af Coops kundeprogram. Ved at samle mærker kan kunderne købe en række eksklusive køkkenudstyr af kvalitetsmærket Fontignac, herunder syv f...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Mark tester nyt kundekoncept

"Fakta gør det usvært" er kædens nye slogan, og konceptet skal nu stå sin prøve i fire Fakta-butikker på landsplan. Kæden udvalgte én med succes, én med problemer, én på landet og én i byen, og bu...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Varefakta ud i hele Europa

Varefaktas direktør, Helga Møller, har underskrevet en samarbejdsaftale med en stor international aktør inden for deklarering af food og nonfood produkter. Aftalen betyder, at Varefakta er i stand...  Læs mere

onsdag den 19. november 2014

Detailbranchen går mod grønnere tider

Mange af de store danske supermarkedskæder bevæger sig mod en mere klima- og miljømæssig bæredygtig forretningsform. Coop Danmark...  Læs mere

onsdag den 19. november 2014

Netto i storstilet britisk comeback

For fire år siden trak Dansk Supermarked Netto væk fra det britiske marked ved at sælge 193 butikker til Wal-Mart for 800 mio. pund, men på torsdag åbner Netto igen en butik i Storbritannien. Adm....  Læs mere

onsdag den 19. november 2014

Bilka bestemmer, hvad du skal købe

Varehuschef i Bilka i Odense Morten Wagner fortæller om, hvordan forbrugere kan påvirkes til at købe miljørigtige og sunde varer gennem "nudging" - en metode, der går ud på at påvirke vores adfærd...  Læs mere

onsdag den 19. november 2014

"Jeg glemmer aldrig følelsen af ensomhed"

I går blev Dennis Pihl Jensen, der er distriktchef i Fakta og chef for Fakta Rønnebær Allé i Helsingør, hædret med kommunens LBR-pris 2014. Prisen uddeles af det lokale beskæftigelsesråd, og formå...  Læs mere

onsdag den 19. november 2014

Dagligvarer leveret til døren i området

Online-supermarkedet Osuma.dk åbner nu for levering i Ringkøbing-Skjern-området. Osuma.dk tilbyder levering af dagligvarer fra SuperBrugsen og Kvickly direkte til døren. Ifølge Osuma.dks direkør, ...  Læs mere

onsdag den 19. november 2014

Butikker reagerer på madspildet

Madspild er for alvor kommet på dagsordenen i dagligvarebutikkerne. Coop har for eksempel som mål at sænke sit årlige madspild med 10% hvert år. Rema1000 har droppet mængderabat, og prisen på grøn...  Læs mere

onsdag den 19. november 2014

Kunder: Esbjerg-Fakta er den bedste

Fakta i Sønderris er blevet kåret til årets bedste af kunderne. Discountkæden har ellers været ramt af dårlig økonomi og omtale, men butikken i Sønderris har ført en god forretning og er derfor de...  Læs mere

onsdag den 19. november 2014

Ny købmand i Skibby vil være synlig

SuperBest i Skibby har fået ny direktør. Han hedder Martin Perlt, og han har tidligere arbejdet for Irma og Metro. Martin Perlt ser et klart potentiale i SuperBest-butikken, men også i byen som en...  Læs mere

onsdag den 19. november 2014

Ny slagter- og vinafdeling hos Irma i Humlebæk

Irmas nye slagterafdeling i Humlebæk Center åbner på fredag, hvor butikkens nye vinafdeling også vil blive indviet. Butikschef Stig Christensen glæder sig meget til åbningen, og han er taknemmelig...  Læs mere

onsdag den 19. november 2014

Coop går frem trods færre reklamer

Hvis reklamemængden alene var afgørende, havde Coop Danmark tabt kampen om danskernes daglige indkøb stort til Dansk Supermarked i år. Ifølge en helt frisk opgørelse, som TNS Gallup har lavet for ...  Læs mere

onsdag den 19. november 2014

Tescos nedtur taber fart

Tre af de fire store i britisk dagligvarehandel fortsætter tilbagegangen i den seneste markedsandels-måling fra anerkendte Kantar Worldpanel. Den plagede gigant Tesco taber stadig mest med et omsæ...  Læs mere

Se flere nyheder