Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
onsdag den 25. november 2015

Coops salg af økologi stiger markant i landområderne

Med en stigning i salget af økologiske dagligvarer på mere end 20 procent i Dagli’ og LokalBrugsen har økologien fået et gennembrud uden for de større byer i Danmark. Hidtil har de mindre byer hal...  Læs mere

onsdag den 25. november 2015

Nordisk ønske om pantaftaler

Politikerne i Nordisk Råd gør nu et nyt fremstød for at indføre et fælles pantsystem, som gør det muligt at indløse pant, som er betalt i nabolandet. Nordisk Råd fremsatte i 2010 et lignende forsl...  Læs mere

onsdag den 25. november 2015

Dansk Supermarked: Vi kunne købe Coop, Rema og Dagrofa

Dansk Supermarked har stadig finansielle muskler, som konkurrenterne herhjemme kun kan drømme om. Det har et gigantisk dræn i Dansk Supermarkeds pengetank på et tocifret milliardbeløb, da den tidl...  Læs mere

onsdag den 25. november 2015

Intense forhandlinger om planlov

Mens detailhandlen tager fat på nogle hektiske uger med julehandlen, er regeringen godt i gang med hektiske forhandlinger om sit udspil til en ny vækstplan. En af de store knaster i forhandlingern...  Læs mere

onsdag den 25. november 2015

To skeptiske partier afgør butiks-størrelser

Hvis regeringen skal få sin plan om større dagligvarebutikker i hus, skal den som minimum have opbakning fra et af Folketingets to største partier, Dansk Folkeparti eller Socialdemokraterne. Reger...  Læs mere

onsdag den 25. november 2015

Overskud fra kunstdåse går til Mødrehjælpen

Billedkunstneren Jesper Christiansen står bag Irmas kommende kunstdåse og genbrugspose i 2015. Produkterne lanceres i alle Irmas butikker i starten af december og overskuddet fra salget går til Mø...  Læs mere

onsdag den 25. november 2015

Økovejen går i konkurrence med Aarstiderne

Det økologiske internetsupermarked Økovejen.dk har eksisteret siden 2010 og lancerer nu det, virksomheden selv kalder ”Danmarks absolut billigste økologiske frugtkasser”, der både indeholder frugt...  Læs mere

onsdag den 25. november 2015

Dansk frugt og grønt har færrest pesticidrester

Ny rapport fra Fødevarestyrelsen viser, at Danmark endnu en gang er duks, når det kommer til at begrænse indholdet af pesticider i produkterne. - Det fine resultat fra den danske pesticidkontrol s...  Læs mere

onsdag den 25. november 2015

Smart idé til mersalg af grønt

En af de seneste års største successer er tag selv-slik i butikkerne. Når nu det er så populært blandt forbrugerne selv at vælge og blande slik fra boksene, hvorfor så ikke sætte ekstra gang i sal...  Læs mere

tirsdag den 24. november 2015

V dropper plan om hypermarkeder

Den nye vækstpakke "Vækst of udvikling i hele Danmark" lægger ikke op til at etablere meget store supermarkeder, hypermarkeder...  Læs mere

tirsdag den 24. november 2015

Købmænd raser over lempelse

De Samvirkende Købmænd er ikke tilfredse med regeringens nye vækstplan. Det er muligheden for at bygge større dagligvarebutikk...  Læs mere

tirsdag den 24. november 2015

De Konservative er splittet i sag om nyt Kvistgård-supermarked

Helsingørs borgmester Benedikte Kiær (K) var mandag tilhænger af at sende et lokalplanforslag, der tillader et supermarkedbygg...  Læs mere

tirsdag den 24. november 2015

Købmænd samler ind til Red Barnet

Dagrofas dagligvarekæder Meny, Spar og Min Købmands butikker i Kalundborg vil op til jul samle ind sammen med Red Barnet. Det ...  Læs mere

tirsdag den 24. november 2015

Meny rykker ind i Kordilgade 34

Meny i Kalundborg markerer Black Friday ved at rykke ind i den tidligere TDC-butik på Kordilgade. Her vil der blive indrettet ...  Læs mere

tirsdag den 24. november 2015

Nyt i Min Købmand i Holeby

Min Købmand i Holeby er blevet moderniseret. Der er blevet flyttet rundt på varerne, så de præsenterer sig bedre, der er bleve...  Læs mere

tirsdag den 24. november 2015

Borgmester tror på Bilka

Hjørring kan måske alligevel en Bilka. Det siger Hjørrings borgmester Arne Boelt (S) efter at have studeret. Han siger, at det...  Læs mere

tirsdag den 24. november 2015

Spar-butik optrapper sikkerhed efter røveri

Efter et røveri torsdag aften strammer Super Spar på Årestrupvej i Aalborg nu sikkerheden. Det sker ved at indføre et pengeløs...  Læs mere

tirsdag den 24. november 2015

7-Eleven indfører mobilbetaling

Fra i dag kan kunderne i 7-Elevens 190 butikker betale med mobilen. Convenience-kæden har nemlig indgået en aftale med Swipp, der er 70 danske bankers fælles mobilbetaling – og konkurrent til Dans...  Læs mere

tirsdag den 24. november 2015

Politisk pres fra små fødevarevirksomheder

Den nye brancheorganisation, FødevareDanmark, fik hvad den kom efter, da den forleden afholdt en konference på Christiansborg om vækst i små fødevarevirksomheder i landdistrikterne, nemlig opbakni...  Læs mere

tirsdag den 24. november 2015

To kæder vil sælge danskerne lokale fødevarer

Danskerne kan i de kommende år se frem til åbning af mange små fødevaremarkeder med  varer fra lokale producenter. To unge kæder med fokus på lokale fødevarer - Landmad og Madselskabet – har begg...  Læs mere

Se flere nyheder