Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
onsdag den 29. juli 2015

Dagligvaresalget skuffer

Friske tal fra Danmarks Statistik viser absolut ingen bedring i salget af dagligvarer i juni. Sammenlignet med 2014 faldt omsætningen i juni med 0,6 pct., og i de tre måneder april til og med juni...  Læs mere

onsdag den 29. juli 2015

Butikschef risikerer straf for at udstille butikstyv

I mandags fik butikschef for Meny i Bagsværd Søren Rommelhoff nok. Butikschefen lagde en 58 sekunder lang video af en butikstyv, ...  Læs mere

onsdag den 29. juli 2015

Rema 1000 rives ned og genopstår

Nørrelandscentret i Holstebro bliver revet ned for at blive bygget op på ny. Centrets Rema 1000 bliver derfor renoveret og bygget...  Læs mere

onsdag den 29. juli 2015

Thomas er en af landets bedste butikschefer

Lidl Thisteds butikschef, 32-årige Thomas Kamp, er netop blevet kåret som en af landets bedste ledere inden for detailhandel. Det...  Læs mere

onsdag den 29. juli 2015

Danskerne køber gerne nedsatte varer nær sidste salgsdato

De danske forbrugere er glade for at købe dagligvarer, når sidste salgsdato nærmer sig, hvis ellers prisen bliver sat ned. Det sk...  Læs mere

onsdag den 29. juli 2015

Mætningspunkt for discountbutikker i Danmark

Antallet af discountbutikker i Danmark falder for første gang i 30 år, og det skyldes primært lukning af Fakta-butikker, som var ...  Læs mere

onsdag den 29. juli 2015

Netto lurer på tomt Superbest-lokale

Superbest-butikken i Egedals Centret i Stenløse er lukket, og butikslokalet har derfor stået tomt siden slutningen af marts. En n...  Læs mere

onsdag den 29. juli 2015

Gram Apotek flytter ind hos SuperBrugsen

Apoteket på torvet i Gram åbner til efteråret - formentlig oktober - op i nye lokaler hos SuperBrugsen. Gram Apotek vil dermed fo...  Læs mere

onsdag den 29. juli 2015

Lokal erhvervsdrivende går imod strømmen

Christa Nielsen viser vejen for de butiksdrivende. Mens stort set alle butikker efterhånden er lukket i landsbyerne ved Bjerringb...  Læs mere

onsdag den 29. juli 2015

Osuma har succes med frisk fisk

Netsupermarkedet Osuma.dk har siden december testet sine Aarhus-kunders interesse for at købe frisk fisk via nettet. Nu er det blevet muligt for alle Osumas kunder at bestille fisk. Osuma.dks fisk...  Læs mere

tirsdag den 28. juli 2015

Britiske Sainsbury's overhaler rivalen Asda

Dansk Supermarkeds Netto-partner Sainsbury's er nu igen nummer to på det britiske marked. I den seneste opgørelse over markedsandelene fra analysevirksomheden Kantar holder Sainsbury's næsten uænd...  Læs mere

tirsdag den 28. juli 2015

Danske forbrugere er Europas mest optimistiske

Det afspejler sig ikke tydeligt i forbruget herhjemme, men danskerne er ifølge den internationale analysevirksomhed Nielsen suverænt de mest optimistiske i hele Europa. I en ny udgave af Nielsens ...  Læs mere

tirsdag den 28. juli 2015

Grønt lys til Dansk Supermarkeds wupti-køb

Dansk Supermarked har fået Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse af sit køb af onlinevirksomheden wupti.com. Styrelsen konkluderer, at overtagelsen "ikke vil indebære, at den effektive k...  Læs mere

tirsdag den 7. juli 2015

Jobpatruljen rykker ud i sommerlandet

Hver sommer tager jobpatruljen ud til de danske virksomheder for at sikre, at unge feriearbejdere har ordentlige ansættelsesforhold. Jobpatruljen har et særligt fokus på hotel- og restaurationsbra...  Læs mere

tirsdag den 7. juli 2015

Tyske pantdåser stiller store krav

Dansk Retursystem får en central rolle, når danskerne formentlig fra 2018 skal til at betale pant i grænsebutikkerne. Panten kan de få retur i Danmark, når de afleverer den tomme returemballage. M...  Læs mere

mandag den 6. juli 2015

Synlige - men ikke stærke på Facebook

Facebook er fortsat det stærkeste sociale medie. Det er her man møder flest danskere, hvad enten man søger efter folk på 18 eller 80 eller om de skal være fra nordsjælland eller Nakskov. Hvor forb...  Læs mere

mandag den 6. juli 2015

Pantsnyd er blevet reduceret

De senere års snyd med pant er blevet reduceret kraftigt siden 2014. Det skyldes især, at Dansk retursystem har fået mulighed for at kræve sikkerhed for betaling af pant. Svindlen, der har fundet ...  Læs mere

fredag den 3. juli 2015

Netto øger jagt på britiske placeringer

Ifølge det britiske brancheblad The Grocer har Dansk Supermarkeds discountkæde Netto nu intensiveret jagten på placeringer i det område i Nordengland, som kæden vendte tilbage til på forsøgsbasis ...  Læs mere

fredag den 3. juli 2015

Svenskere grænsehandler flere øl

Svenskerne køber stadig flere pilsnerøl gennem andre kanaler end i de svenske butikker. Grænsehandlen med stærkøl, som svarer til dansk pilsnerøl, udgør en betydelig del af det svenske forbrug af ...  Læs mere

fredag den 3. juli 2015

Når kunden også er konkurrent

Det er ikke kun danske dagligvareleverandører, der har fokus på de dilemmaer, samarbejdet med kæderne giver. Situationen er den samme i Sverige. Udfordringer for leverandørerne er, at de det ene ø...  Læs mere

Se flere nyheder