Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
onsdag den 26. november 2014

E-handel når ni mia. kr. - om 20 år

Det kan komme til at vare længe endnu, før e-handelen får et egentligt gennembrud på dagligvaremarkedet herhjemme. I en spritny prognose forudser Retail Institute Scandinavia, at det vil tage hele...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Hæder til Netto i Ebeltoft

Ebeltofts Netto er kåret til månedens bedste butik i distriktet. Det skyldes, at butikken og dens medarbejdere har været fokuseret på at forbedre standarden i butikken. Butikschef Michael Overgaar...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Irma-sag udløser nyt dobbelttjek

Flere lokalpolitikere var begejstret, da det fremgik, at Irma havde konkrete planer om at lave butik på postgrunden i Fredensborg. Oplysningen fremgik af ejendomsudvikleren Plantjeks ansøgningsmat...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Fra posthus til dagligvarebutik i Hadsund

Udvalget for Teknik og Miljø i Mariagerfjord Kommune har valgt at følge en indstilling om etablering af dagligvarebutik i Hadsund og skal nu tage stilling til udarbejdelsen af en ny lokalplan, der...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Ny fredagsbutik i Hadsund

Karlsens Krydderi og Delikatesser har modtaget mange opfordringer fra kunder om at åbne op for salg fra deres lager på Plastvænget 13 i Hadsund. Nu imødekommer virksomheden opfordringerne og åbner...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Lokale specialiteter i Dagli'Brugsen i Rødbyhavn

Dagli'Brugsen i Rødbyhavn har fået en række lokale produkter på hylderne. De lokale produkter tæller bl.a. kirsebærvin fra Frederiksdal, chokolade fra Otto Chokolade i Fuglse og lys fra Living Lig...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Spar lukker i Gjellerup

Gjellerup mister sit Spar-supermarked. Der er åbnet flere nye supermarkeder i området omkring Gjellerup og Hammerum, og de har, sammen med Bilka i Birk, været for hårde at konkurrere med for Spar ...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Brugsforening i Jels oplever betydelig fremgang

Dagli'Brugsen i Jels blev i begyndelsen af 2014 opgraderet til en SuperBrugsen, og det har vist sig at være en god ide. Supermarkedet har opnået betydelig vækst siden da. Håbet var, at omsætningen...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Mere økologi rykker ind i storkøkkener

Økologiske varer vinder i stigende grad indpas i storkøkkener, kantiner og restauranter. Det viser en ny udgave af Food Service Indeks, som udarbejdes af analysefirmaet 4B Research i Aalborg. Gen...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

SuperBest i indre splid knækkede på midten

Efter 17 år forsvinder SuperBest fra det danske dagligvaremarked og skifter navn til Meny. Ifølge en række eksperter lukker kæ...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Tysk discount kaprer kunder i England

Discountkæderne Aldi og Lidl har de seneste år oplevet fremgang på det britiske marked. Tidligere anså mange briter det for so...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Brugsen til ansatte: Få 500 likes på Facebook og få dobbeltløn

Brugsuddeler Jimmy Hansen fra Dagli'Brugsen i Thyregod i Midtjylland skal betale en bonus til to medarbejdere, fordi de sikrede butikken 500 likes på Facebook. De to medarbejdere måtte i weekenden...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

DROPPES

Sladder og rygter erlangt fra at være et nyt fænomen, men nogle gange ville det måske være bedre,hvis man i stedet for at snakke dårligt om andre, simpelthen rakte dem enhjælpende hånd, skriver Bj...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Rema 1000' s medarbejdere slår Irmas

I de seneste uger har Søndagsavisen kørt et stort servicetjek af forskellige dagligvarebutikker. Her har det indtil videre vist sig, at Irma har klaret sig bedst. Det gælder dog ikke, når det spec...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Det er svært at finde ny købmand i Stoholm

Det er endnu ikke lykkedes at finde en ny Sparkøbmand i Stoholm, efter at Morten Pedersen officielt stoppede sit job i butikken den 1. november. Regionschef i Dagrofa Ole Busk fortæller, at der in...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Spirende optimisme i Dagli'Brugsen Borre

Dagli'Brugsen i Borre og uddeler Niels Olsen melder nu om planer for en renovering, som skal være færdiggjort til Brugens 140 års jubilæum i marts 2015. Et sekscifret beløb vil blive investeret i ...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Danske dåsetomater bliver plukket af illegale immigranter

Dåsetomater er en populær vare i Danmark. Researchcentret DanWatch viser i en ny rapport, at ti ud af 13dåsetomatmærker solgt i supermarkeder ejet af Dansk Supermarked, Coop og Dagrofa er producer...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Svenske ICA tester mobil-betaling

Kapløbet om at sætte sig på fremtidens mobile betalingsløsninger spidser til. I Sverige begynder dagligvaregiganten ICA nu at teste betaling via den allerede eksisterende ICA-app i et enkelt vare...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Nytårsgave vil aflyse afgiftsstigning

Venstre og De Konservative vil aflyse den stigning i forbrugsafgifterne på en række nydelsesmidler, som ellers vil ske fra årsskiftet. De to skatteordførere, Torsten Schack Pedersen fra Venstre o...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Opkøb af iværksættere skal give fornyelse i Coop

Coop vil nu samarbejde med eller opkøbe iværksættere, der kan hjælpe landets største dagligvarekæde til at vokse fremover. Coo...  Læs mere

Se flere nyheder