Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
fredag den 17. oktober 2014

Lørdag åbner landets største discountbutik

Logoet er endnu ikke kommet op på facaden af den butik, der i morgen, lørdag den 18. oktober, skal åbne som Kiwi-kædens første store butik. Men indenfor taler de grønne reoler deres eget sprog: Bu...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Købmandsjobbet giver livskvalitet

I Gundersted bliver købmandsgården drevet af tre pædagoger og 16 udviklingshæmmede. De 16 udviklingshæmmede er alle på førtidspension, men de oplever det som et meningsfuldt job at arbejde for køb...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Rema 1000 klar efter fire år

Da Rema 1000 åbnede en ny butik på Anbækvej i Hammel stod kunderne i kø. Borgmester Nils Borring holdte tale ved åbningen og han udtrykte stor glæde over, at det endelig er lykkedes at etablere en...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Butikstyv i Brande kom i problemer

I går begik en 39-årig mand fra Litauen butikstyveri i Kvickly i Storegade i Brande. Han tog varer for 7500 kr., men blev råbt an af butikschefen. Politiet fandt tyven liggende på jorden på et gad...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Nærumvænge skal teste nyt Irma-koncept

Det har været diskuteret længe, hvad der skal ske med Nærumvænge Torv, men nu har Irma overtaget de sidste fire ledige lokaler på torvet lige ved siden af Lagkagehuset. Her vil Irma teste det konc...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Købmandsbutik nu med i Letkøb

Skelhøje Købmandsgaard genåbnede i juni efter at have været lukket i næsten fire år. Skelhøje Købmandsgaard har kørt i nogle måneder uden at være medlem af en butikskæde, men nu slutter butikken s...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Madspild bekæmpes fra flere fronter

Madspildet i de danske supermarkeder er enormt, men en ny undersøgelse foretaget af YouGov for Metroxpress viser, at danskere meget gerne vil købe fødevarer, der har overskredet sidste salgsdato. ...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Madspild bekæmpes fra flere fronter (1)

Madspildet i de danske supermarkeder er enormt, men en ny undersøgelse foretaget af YouGov for Metroxpress viser, at danskere meget gerne vil købe fødevarer, der har overskredet sidste salgsdato. ...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Coop: Sjældent at der sker alvorlige ting

Sager om frosne hindbær fra Serbien, der kan give roskildesyge, og grapefrugt med højt indhold af pesticider har været årsag til megen omtale af Coop på det seneste. Men Coops topchef Peter Høgste...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Statoils ejer tømmer kassen

Den canadiske convenience-gigant Couche-Tard har i løbet af et års tid trukket 870 mio. kr. ud af sit danske selskab. Efter et mindre underskud i regnskabsåret 2012-2013 blev der udloddet et udbyt...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Coop Sverige skal tjene penge - om tre år

Efter måneders radiotavshed gik Coop Sveriges topchef siden foråret, Sonat Burman-Olsson, i begyndelsen af oktober ud med sine første bud på, hvad der skal til for at genrejse den nedslidte gigant...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Rekord mange danskere holder ferie i et dansk sommerhus

Antallet af turister, der overnattede i danske sommerhus i årets første otte måneder, steg med 9,1 procent sammenlignet med 2013, viser helt nye tal fra Danmarks Statistik. Sammenligner man antall...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Ny butik imponerer minister

Fødevareminister Dan Jørgensen (S) var tydeligt imponeret, da han forleden åbnede SuperBests nye superfødevarebutik, Hellerup Food Market i Hellerup ved København. Han gav ved åbningen klar udtryk...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Burkal beholder foden på speederen

Mens discountkæderne som helhed ikke længere har den samme fart på nyåbninger og salgsvækst som for få år siden, er der ingen tegn på opbremsning hos Rema 1000. Den familieejede norske franchisekæ...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Retail News

MODE Tunge drenge satser på det nye Pandora Alt tyder på, at den krise, der i 2011 sendte den danske smykkekoncern Pandora ind i en turbulent periode, nu hører fortiden til. "Pandora har været god...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Metro-varehuse bliver til Inco

Hvis det står til Dansk Caters topchef, Steen D. Pedersen, vil Metronavnet på varehusene i Glostrup og Aarhus allerede i år blive udskiftet med Inco. Lige så snart Konkurrencestyrelsen som forvent...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

SKET I UGEN

dk har valget stået mellem fire meget forskellige ledere på fire lige så forskellige virksomheder. Den nominerede er skoleleder på Strandgårdskolen i Ishøj Birgit Lise Andersen, 54 år, Lakridsinno...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Beviserne på bordet

Derfor er det også helt i hegnet, at Regeringens planer med Reklameafgiften ikke flugter med netop den målsætning. Reklameafgiften vil ramme store dele af det danske erhvervsliv - og måske helt ta...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Fødevaredag skal inspirere dagligvarehandlen

Nudging er bare et af de begreber, som deltagerne på Landbrug & Fødevarers Fødevaredag, kan stifte bekendtskab med, men der vil også være oplægsholdere, der fortæller om forbrugertrends, fremtiden...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Tavshed i Rema om rollen som butiksejer

En ny kapitalforhøjelse på 50 mio. kr. sidst i september er kun den seneste i en længere række, som selskabet Rema Butiksejendomme har modtaget fra sin ejer Rema 1000 siden etableringen for tre år...  Læs mere

Se flere nyheder