Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
torsdag den 18. december 2014

Ny dyr mælk kan skabe værdi

Coca-Cola koncernen er på vej ind på det amerikanske mælkemarked med en nyudviklet mærkevaremælk Fairlife. Endnu har Coca-Cola ikke gjort klart, om Fairlife også vil komme på det europæiske marked...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

Færrest pesticidrester i dansk frugt og grønt

Mens der var pesticidrester i 49 procent af den danske frugt, og 18 procent i grønsagerne, ligger tallene for frugt og grønt fra EU henholdsvis 70 pct. og 48 pct. og for 3. lande henholdsvis 75 pr...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

Forbrugertilliden til kød er i bund

At forbrugernes tillid til ejendomsmæglere og brugtvognsforhandlere kan ligge på et lille sted, er ikke nogen stor nyhed. Men at danskernes tillid til kød nærmest styrtdykker, så forbrugerne har n...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

SKET I UGEN

Mere økologi i Meny Dagrofas nye kæde af supermarkeder, Meny, skal vende Dagrofas økonomiske udvikling. I Aarhus er Super Best blevet genåbnet med en modernisering, der har kostet et tocifret mill...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

Leverandører ser skævt til kæders unikke varer

Budskaberne fra især Coop Danmark om at udskifte mange års ensidigt prisfokus i dagligvarekæderne med en ny kvalitetssatsning er blevet modtaget med kyshånd af leverandørernes organisation DLF. Me...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

Kioskers nedtur bremser op

Kioskernes nedtur blev i løbet af 2014 mindre dramatisk end forventet. Umiddelbart efter lukkelovens bortfald i 2012 lukkede kiosker på stribe, men det seneste år har kiosksektoren tilsyneladende ...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

Opgiv byttehandel med lanceringer

Det ville være ikke så lidt nemmere for dagligvarekæderne at få flere af de eftertragtede nyheder på hylderne, hvis ikke leverandøren samtidig skulle fjerne en anden af sine varer for at skabe pla...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

Et større marked skal skaft e Coop vækst

I årevis har Coop Danmarks samlede markedsandel penduleret op og ned mellem 36 og 38 pct. De seneste år mere op end ned - bortset fra i en chockperiode efter lukkelovens fald i oktober 2012. Og al...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

Velkommen til jyske Irma

Topchefen for Coop har fået farven tilbage i kinderne. Det samme har kunderne, for forbrugeroptimismen ligger generelt på det højeste niveau i fire år - ifølge nye målinger fra Megafon. Koncernche...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

Ny plan for bornholmske fødevarer

Regeringen og Bornholms Vækstforum har indgået en aftale om en vækstplan for Bornholm, der skal sikre, at flere bornholmske kvalitetsfødevarer kan sælges i supermarkeder over hele landet. Vækstpla...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

Firmabil med stor køredynamik

Et af de populære valg inden for firmabiler er Ford Mondeo. Efter længere tids venten kommer den nye Mondeo nu endelig på markedet, men det har været hele ventetiden værd, for den nye generation M...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

Forandring på Meny'en

Butikken har haft mange logoer på facaden, siden Maren og Preben Nordmand Madsen overtog den i 1978 som en Vimebutik. Inden de nuværende ejere, Preben og Marens søn og svigerdatter Annette og Jepp...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

DI Fødevarer kræver færre afgifter

Folketinget skal hurtigst muligt rydde op i punktafgifterne og nedsætte afgifter på fødevarer. Sådan lyder to væsentlige elementer på den ønskeliste, erhvervsorganisationen DI Fødevarer har opstil...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

Irma kan få comeback i Jylland

Tredje gang kan blive lykkens gang for Coop Danmarks storkøbenhavnske profilkæde Irma. I hvert fald skræmmer sporene fra to fejlslagne forsøg ikke mere, end at Coops topchef Peter Høgsted er varm ...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

Coop forskelsbehandler sine leverandører

Der bliver ikke stukket noget under stolen, når Coops adm. direktør Peter Høgsted beskriver, hvor forskelligt koncernen går til sine leverandører - alt efter, om de er store og stærke - eller små,...  Læs mere

torsdag den 18. december 2014

FYN:

De fik allieret sig med Sparkæden, der hjalp med at ændre varesortimenetet og sætte alting i system, så det passede til deres kundergruppe. I dag er det en solid forretning med 20 millioner i omsæ...  Læs mere

onsdag den 17. december 2014

Samsø leverer mel til Føtex i Østjylland

Samsø Mel, som drives af Morten Øster Kristensen, leverer nu økologisk mel til den lokale Føtex Food. Morten Øster Kristensen har...  Læs mere

onsdag den 17. december 2014

Netto-ansat flygtede fra pistolrøver

Et røveriforsøg i Netto i Veksø endte i mandags med at gerningsmanden måtte forlade butikken tomhændet. Selvom røveren ifølge pol...  Læs mere

onsdag den 17. december 2014

Fakta maner lukningsrygter i jorden

Direktøren for aktieselskabet bag Fakta Nexø, Claus Bay Jacobsen, som også er uddeler i Dagli' Brugsen i Svaneke, maner rygter ti...  Læs mere

onsdag den 17. december 2014

Brugsens kølediske giver varme i villaen

SuperBrugsen i Ryomgård indgår samarbejde med Ryomgård Fjernvarmeværk om at levere overskudsvarme fra butikkens køleanlæg tilbag...  Læs mere

Se flere nyheder