Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
torsdag den 5. marts 2015

Dagrofa vælger nyt mediebureau

Dagrofa har valgt mediepartner for sine eksisterende kæder. Det er BPN, som fremover skal stå for mediaindkøb og -rådgivning for alle kæder fra LetKøb over SuperBest til Kiwi. - For første gang er...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Minister erkender tal-vrøvl om Bilka

Venstre ønsker at liberalisere planloven, således at der i fremtiden kan bygges flere store varehuse, som f.eks. Bilka. Minister ...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Detailhandlen jagter akademikere

Flere af de danske detailvirksomheder vil ansætte akademikere for at sikre fortsat vækst og for nogle virksomheder også for at øg...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Kvicklys planer kan udfordre Ry midtby

Kvickly i Ry ønsker at udvide butikken på Siimtoften. Selvom der ikke er grundlæggende modstand mod Kvicklys ønsker i Miljø- og P...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

To posthuse bliver samlet hos Føtex i Esbjerg

Posthusene på Torvet og ved Banegården i Esbjerg lukker. I stedet åbner der posthus i Føtex i Smedegade. Det nye posthus åbner d....  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Gode tider i Kvickly Rønne

Tirsdag blev der afholdt årsmøde i Kvickly i Rønne. Varehuschef Brian Karlsen opfordrede alle til at handle lige så ofte i butikk...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Spar gør også indsigelse mod Rema

Superspar og Netto er meget i mod opførelsen af en Rema 1000 på Nexø Havns grund. Købmand Jørgen Larsen fra Superspar begrunder d...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Rema-omsætning fortsætter med at stige

Tirsdag fremlagde Rema 1000 deres årsregnskab for 2014. Kæden sætter en ny rekord med en omsætning på 10,4 mia. kr. Henrik Burkal...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Kødgrossisten i Vemmelev bygger til

KødGrossisten skal endnu engang udvide. I marts starter et nyt byggeprojekt, som vil komme til at rumme 1.740 m2 kontorer, produk...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Politiaktion afslører ny fødevaresvindel

En international politiaktion under ledelse af Europol og Interpol og med dansk deltagelse har igen afsløret omfattende svindel med fødevarer. Fødevaresvindlen når dog ikke inden for Danmarks græn...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Kåring af den bedste produktlancering

Fire nye produkter på det danske dagligvaremarked kæmper om æren af at blive kåret til Årets Lancering 2015. Bag kåringen står analysefirmaet Nielsen, som gennem de seneste 13 år har uddelt prisen...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Rema når knap 50 mia. norske kr.

Den norske ejerfamilie bag Reitangruppen - som hedder Reitan til efternavn - lægger ikke skjul på begejstringen for fremgangen i Rema 1000 her i landet. Med en svækket norsk kr. bliver den danske ...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Reitangruppen runder 80 norske mia.

Den familieejede norske detailvirksomhed med mange danske interesser, Reitangruppen, voksede videre sidste år. Den samlede omsætning i gruppens fire forretnings områder med Rema 1000 og Reitan Con...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Rema sænker rekordtempoet - lidt

Det har været svært at finde hullerne i osten i den udvikling, som Rema 1000 har gennemløbet her i landet - med konstant høj vækst og betydelige resultatforbedringer i mange år. Også i 2014 er fre...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Forbrugernes behov kan læses på de sociale medier

Da Søstrene Grene for kort tid siden introducerede en ny interiørserie, fandt kæden ud af, at et bestemt bord var ekstra populært. Det var ikke kun salget, der afslørede den store interesse. En an...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Kundernes behov er forskelige fra kanal til kanal

"Skab sammenhæng mellem dine mange salgskanaler, og giv dine kunder en helhedsoplevelse. " Sådan har opfordringen længe lydt til stort set alle typer af virksomheder. Opfattelsen har været, at kun...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

SKET I UGEN

Danske dagligvarebutikker skriger på mere Lego Regnskabsaktuelle Lego var et stort hit i butikkerne i 2014. Faktisk var Legoklodserne så populære, at butikkerne havde svært ved at følge med, skriv...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Politiaktion afslører ny fødevaresvindel

En international politiaktion under ledelse af Europol og Interpol og med dansk deltagelse har igen afsløret omfattende svindel med fødevarer. Fødevaresvindlen når dog ikke inden for Danmarks græn...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Rekord i antal markedsføringssager

Forbrugerombudsmanden har travlt med rejse sager for at beskytte forbrugerne ved nye former for markedsføring på nettet. Samtidig er der et stabilt antal klager over de traditionelle fysiske kæder...  Læs mere

torsdag den 5. marts 2015

Post Danmark; kom ud af busken

Jeg har haft mine "slagsmål" med Post Danmark, som, jeg mener, optræder både arrogant og kundefjendsk på flere plan i forhold til udbringningen af special medier som Dansk Handelsblad m.fl. Også p...  Læs mere

Se flere nyheder