Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
mandag den 20. oktober 2014

Rema beholder foden på speederen

Mens discountkæderne som helhed ikke længere har den samme fart på nyåbninger og salgsvækst som for få år siden, er der ingen tegn på opbremsning hos Rema 1000. Den familieejede norske franchisekæ...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Ny uddeler er mad- og vinnørd

25-årige Jesper Yde er pr. 1. oktober ny uddeler i SuperBrugsen i Gram. Jesper Yde startede som 13-årig som flaskedreng i Coop, og som 19-årig var han færdig med sin uddannelse. Siden da har han a...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Købmandsjobbet giver livskvalitet

Udefra ligner Gundersted Købmandsgård en hvilken som helst købmandsbutik, og kigger man inden for er varesortimentet da også det samme som alle andre stedet. Det er butikkens personale, der adskil...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Spiritus mærkes ikke efter nytår

Fra 1. januar 2015 skal spiritusflasker ikke længere være forsynet med banderoler, der informerer forbrugerne, om der er betalt punktafgift af varen. Vin og Spiritus Organisationen i Danmark, VSOD...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Butikken er godt udnyttet

Jesper Reuther har gennem syv år været butikschef hos Superbest i Skomagergade i Roskilde, der er centralt placeret i byen mellem gågaden og p-pladserne på Schmeltz Plads og kendt af mange roskild...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Vejle spiste wienerbrød i lange baner

I torsdag stod far og søn, bagermester P. A. Andersen og sønnen, Kristian Andersen, exceptionelt tidligt op for at bage en wienerbrødsstang af historiske dimensioner med hjælp fra medarbejderne i ...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Rema 1000 i Karup er regionens bedste

Rema 1000 i Karup er netop blevet kåret som Midtjyllands bedste butik. Der er i alt 245 Rema 1000-butikker i Danmark og 34 i Region 2, herunder butikken i Karup. Købmand Dennis Lind Pedersen har b...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Købmandsjobbet giver livskvalitet

I Gundersted bliver købmandsgården drevet af tre pædagoger og 16 udviklingshæmmede. De 16 udviklingshæmmede er alle på førtidspension, men de oplever det som et meningsfuldt job at arbejde for køb...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Rema 1000 klar efter fire år

Da Rema 1000 åbnede en ny butik på Anbækvej i Hammel stod kunderne i kø. Borgmester Nils Borring holdte tale ved åbningen og han udtrykte stor glæde over, at det endelig er lykkedes at etablere en...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Butikstyv i Brande kom i problemer

I går begik en 39-årig mand fra Litauen butikstyveri i Kvickly i Storegade i Brande. Han tog varer for 7500 kr., men blev råbt an af butikschefen. Politiet fandt tyven liggende på jorden på et gad...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Nærumvænge skal teste nyt Irma-koncept

Det har været diskuteret længe, hvad der skal ske med Nærumvænge Torv, men nu har Irma overtaget de sidste fire ledige lokaler på torvet lige ved siden af Lagkagehuset. Her vil Irma teste det konc...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Købmandsbutik nu med i Letkøb

Skelhøje Købmandsgaard genåbnede i juni efter at have været lukket i næsten fire år. Skelhøje Købmandsgaard har kørt i nogle måneder uden at være medlem af en butikskæde, men nu slutter butikken s...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Madspild bekæmpes fra flere fronter

Madspildet i de danske supermarkeder er enormt, men en ny undersøgelse foretaget af YouGov for Metroxpress viser, at danskere meget gerne vil købe fødevarer, der har overskredet sidste salgsdato. ...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Madspild bekæmpes fra flere fronter (1)

Madspildet i de danske supermarkeder er enormt, men en ny undersøgelse foretaget af YouGov for Metroxpress viser, at danskere meget gerne vil købe fødevarer, der har overskredet sidste salgsdato. ...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Coop: Sjældent at der sker alvorlige ting

Sager om frosne hindbær fra Serbien, der kan give roskildesyge, og grapefrugt med højt indhold af pesticider har været årsag til megen omtale af Coop på det seneste. Men Coops topchef Peter Høgste...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Lørdag åbner landets største discountbutik

Logoet er endnu ikke kommet op på facaden af den butik, der i morgen, lørdag den 18. oktober, skal åbne som Kiwi-kædens første store butik. Men indenfor taler de grønne reoler deres eget sprog: Bu...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Statoils ejer tømmer kassen

Den canadiske convenience-gigant Couche-Tard har i løbet af et års tid trukket 870 mio. kr. ud af sit danske selskab. Efter et mindre underskud i regnskabsåret 2012-2013 blev der udloddet et udbyt...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Coop Sverige skal tjene penge - om tre år

Efter måneders radiotavshed gik Coop Sveriges topchef siden foråret, Sonat Burman-Olsson, i begyndelsen af oktober ud med sine første bud på, hvad der skal til for at genrejse den nedslidte gigant...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Rekord mange danskere holder ferie i et dansk sommerhus

Antallet af turister, der overnattede i danske sommerhus i årets første otte måneder, steg med 9,1 procent sammenlignet med 2013, viser helt nye tal fra Danmarks Statistik. Sammenligner man antall...  Læs mere

torsdag den 16. oktober 2014

Ny butik imponerer minister

Fødevareminister Dan Jørgensen (S) var tydeligt imponeret, da han forleden åbnede SuperBests nye superfødevarebutik, Hellerup Food Market i Hellerup ved København. Han gav ved åbningen klar udtryk...  Læs mere

Se flere nyheder