Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
torsdag den 27. november 2014

test torsdag

Tekst til test torsdag Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Dansk Supermarked får international bestyrelse

BREAKING NEWS

Dansk Supermarked udvider bestyrelsen med hele tre nye repræsentanter med internationale erfaringer. Det er norske Bjørn Gulden, CEO for PUMA Germany, Marianne Kirkegaard, Senior Vice President i...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Fødevarer halter på nettet

De danske supermarkeder er bagud i forholdet til udlandet, når det kommer til e-handel med fødevarer. IBM har foretaget en und...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Fortsat succes hos Fleggaard

Den familieejede Fleggaard-koncern stortrives, da det stadig er populært blandt danskerne at bevæge sig over den dansk-tyske g...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Skolenbænken skiftet ud med hårdt arbejde

I Korsør har Tårnborg Skole indgået et samarbejde med Føtex, og 7.x fra Tårnborg skole har derfor tre fredage i to timer af gangen givet en hånd med i driften af butikken. Varehuschef i Føtex i Ko...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Rema 1000 åbner til sommer

I den nye lokalplan som Holbæk Kommune netop har vedtaget, står det klart, at Rema 1000 åbner ny butik i Svinninge til sommer. Byggeriet af den 1000 kvadratmeter store butik begynder ifølge direkt...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Dagli' Brugsen på Fur bygger nyt

Dagli' Brugsen på Fur er i færd med at bygge nyt vindfang til butikken, og uddeler Svend Aage Jacobsen lover, at det står færdigt inden jul. Udvidelsen af vindfanget sker efter Arbejdstilsynet for...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Jacob går direkte fra elev til mellemleder

Varehuset Bilka i Vejle har netop ansat nyudlærte trainee-elev Jacob Vorsø Pedersen i en mellemlederstilling i kolonial-afdelingen. Jacob Vorsø Pedersen er 23 år gammel og blev den 23. oktober udl...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Ny hæder til Føtex i Ballerup

Føtex i Lautrupcentret i Ballerup har for anden gang i træk vundet fødevarekædens egen pris som "Årstidens Varehus" i Københavnsområdet. Føtex baserer prisen på sine kunders vurdering af indkøbsop...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Rema 1000 samarbejder med Gladsaxe Kommune

Gennem Gladsaxe Kommunes CSR-projekt Social Balance har Rema 1000 på Søborg Hovedgade allerede haft fem unge i fritidsjob. De unge lærer her ansvaret i at have et arbejde, og bliver en del af arbe...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Irma-åbning er forsinket i tre måneder

Den byggetilladelse, som Hørsholm Kommune havde givet Irma på Rungsted Bytorv, har Natur- og Miljøklagenævnet nu ophævet, og åbningen af butikken bliver dermed forsinket. Forsinkelsen sker efter e...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Ny prognose spår 1800 discountbutikker

Nu opjusterer det anerkendte analysehus, Retail Institute Scandinavia, forventningerne til, hvor mange discountbutikker der vil være i Danmark om ti år. I en erkendelse af, at samtlige landets sek...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Detailhandlens salg af håndkøbsmedicin stiger

Forbrugerne vælger i stigende grad at købe de såkaldte liberaliserede lægemidler i detailhandlen, f.eks. i supermarkeder, frem for at hente dem på apoteket. Siden 2006 er detailhandlens omsætning...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

Fakta-bygning ved rundkørslen i Kolind sat til salg

Den nyopførte Fakta-bygning i Kolind er netop blevet sat til salg til en pris på 15.100.000 kr. Det er ejendomsmæglerfirmaet Colliers International, der står for salget på vegne af en sydjysk entr...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

Lidl i Fredericia har travlt med at fylde hylderne op

Lidl vil torsdag morgen genåbne sit varehus på Vejlevej i Fredericia. Henover de sidste fem uger er butikken blevet renoveret, og kunderne har været henvist til en teltbutik på parkeringspladsen. ...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

Eurospar i Farum erklæret konkurs

Købmand Frank Rasmussen fra Eurospar på Farum Hovedgade har fortalt Furesø Avis, at han har måttet erklære sig konkurs. Frank Rasmussen udtaler, at der ikke længere var penge til at betale regning...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

Årets varehuschef er fra Kvickly Lemvig

Tommy Bomholt Gay fra Kvickly Lemvig er blevet kåret til Årets Varehuschef i Coop-kæden. Begrundelsen lyder, at med ham i spidsen, så har Kvickly i Lemvig gennem de sidste 15 år set gode resultate...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

Dennis Jensen fik pris for at give de ledige en chance

Distriktchef for Fakta i Nordsjælland Dennis Jensen modtog tirsdag årets LBR-pris fra Det Lokale Beskæftigelsesråd. Kåringen skyldes, at Dennis Jensen har indført en rotationsordning i samarbejde ...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

Klar til Netto-åbning i Silkeborg

Torsdag morgen åbner den nyopførte Netto-butik på Nordre Højmarksvej i Silkeborg. Siden torsdag i sidste uge har butikschef Søren Buch Larsen og udvalgte medarbejdere knoklet med at få butikken k...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

SuperBrugsen i Rødding skal have ny uddeler

Uddeler hos SuperBrugsen i Rødding Henrik Nordestgaard stopper med øjeblikkelig virkning. Han har valgt at opsige sin stilling, fordi det hårde arbejdspres ikke harmonerer med hans privatliv. Sous...  Læs mere

Se flere nyheder