Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
onsdag den 22. oktober 2014

Økologisalget har overvundet krisen

Selv om salget af fødevarer nærmest står i stampe i år, stiger den økologiske omsætning igen med procenter, der minder om boomet før finanskrisens udbrud i 2008. En ny prognose for årets vækst fra...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Normal åbner nye butikker med Holch Povlsens millioner

Ejeren af Bestseller Anders Holch Povlsen investerer i den nye supermarkedskæde Normal. ”Det er en virksomhed med et stort potent...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

To jubilarer i Føtex i Randers

Føtex på Mariagervej i Randers har to jubilarer i denne uge. Non-foodchef Hanne Jørgensen og servicechef Lene Kristensen havde begge deres første arbejdsdage tilbage i oktober 1989, da varehuset å...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

1,5 mio. kr. investeret i topmoderne supermarked

SuperBrugsen i Åkirkeby på Bornholm er blevet nyindrettet efter konceptet som Coop kalder K15. Brugsuddeler Allan Brogaard fortæller, at varerne nu er blevet inddelt i små universer, som skal give...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Discount-kæden Kiwi åbner i Smallegade

Discount-kæden Kiwi rykker ind i stueetagen i Smallegade 16-18 på Frederiksberg. Butikken åbner lørdag d. 25. oktober kl. 8.00. Kædedirektør i Kiwi, Carsten Hansen, siger, at de i de første år fok...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Fra Dagli'Brugsen til LokalBrugsen

Natten mellem onsdag og torsdag sker der en ændring i Øster Assels: onsdag kan man handle i Dagli’ Brugsen, og fra og med torsdag kan man handle i Lokalbrugsen. Brugsuddeler Lisbeth Pedersen fortæ...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Irma vil gerne til Fredensborg

Irma ansøger om at etablere butik i Fredensborg på Helsingørvej 2, hvor der tidligere var posthus. Irma ønsker at erstatte den nuværende bygning med en større, sådan at man kan få et butiksareal p...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Netto mangler plads til både varer og kunder

Netto på Hovedgaden i Billund ønsker at udvide deres butiksareal med 460 kvadratmeter. Udviklingschef i Netto Carsten Hasbjerg siger, at de gerne vil sikre, at butikken kommer up to date, hvorfor ...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Vridsted-købmand råber om hjælp

Købmand i Min Købmand i Vrindsted Morten Pedersen fortæller, at han siden årsskiftet har haft 51% færre ekspeditioner. Morten Pedersen siger, at hvis ikke kunderne vender tilbage til butikken, vil...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

SuperBrugsen Spjald har afsluttet projekt til 7,2 mio. kr.

Gennem det sidste halve år har kunder i SuperBrugsen i Spjald måtte handle i en såkaldt nødbutik, imens ombygningen af butikken har været undervejs. Uddeler Rasmus Mikkelsen fortæller, at der har ...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

International hæder til Bilka

Bilka og Folkekirkens Nødhjælp har fået international anerkendelse for at skabe "verdens mest nytænkende fundraisingkampagne" ...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Vi køber stadig masser af svinekød trods medieomtalen af MRSA

Danskerne ser ikke ud til at være blevet påvirket af den megen medieomtale om bakterien MRSA, der findes i hver femte pakke sv...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Rema 1000 klar efter fire år

I torsdags åbnede Rema 1000 sin nye butik på Anbækvej i Hammel. Butikken har været undervejs i fire år. Den er på 750 kvadratmeter, hvilket gør den over dobbelt så stor som Rema 1000 på Ny Tileman...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Bager i Helsingør truet til at udlevere weekend-omsætning

Søndag aften fik Alexanders Bageri i Helsingør besøg af to bevæbnede røvere, der truede bagermesteren til at udlevere hele omsætningen fra fredag, lørdag og søndag. De to røvere var bevæbnet med e...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Grønt lys for selvstændig købmand i Låsby

Låsby vil bibeholde en købmandsbutik, efter at Eurospar har droppet byen som følge af et par år med underskud. Beslutningen om fortsat at drive købmandsbutik i Låsby blev taget på en generalforsam...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Ny uddeler i SuperBrugsen i Vamdrup

SuperBrugsen i Vamdrup har fået ny uddeler i form af Mathias Andersen på 28 år. Han har arbejdet i butikken som souschef i to år, men har altså nu taget skridtet op og blevet chef. Han overtager t...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Røveri i Dagli'Brugsen i Uldum

Dagli'Brugsen i Uldum var søndag aften udsat for et væbnet røveri. Røveren slap væk med et stadig ukendt beløb. Røveriet fandt sted kl. 19.20, hvor røveren gik direkte hen til baglokalet og viste ...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Aldi på Sundvej åbner 31. oktober

Horsens får snart Danmarks næststørste Aldi, når supermarkedskæden åbner en butik på Sundvej den 31. oktober. Butikken på 1.235 kvadratmeter overgås kun af Aldi i Hvide Sande. Den ny Aldi erstatte...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Rema 1000 flytter og udvider

Rema 1000 lukker sin dagligvarebutik på Rughavevej i Viborg. Om 11 dage åbner de dog igen, men denne gang bliver det i større lokaler på Farvervej. Regionschef i Rema 1000 Klaus Pedersen kalder de...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Rekord mange danskere holder ferie i et dansk sommerhus

Antallet af turister, der overnattede i danske sommerhus i årets første otte måneder, steg med 9,1 procent sammenlignet med 2013, viser helt nye tal fra Danmarks Statistik. Sammenligner man antal...  Læs mere

Se flere nyheder