Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
torsdag den 27. november 2014

Dansk Supermarked får international bestyrelse

BREAKING NEWS

Dansk Supermarked udvider bestyrelsen med hele tre nye repræsentanter med internationale erfaringer. Det er norske Bjørn Gulden, CEO for PUMA Germany, Marianne Kirkegaard, Senior Vice President i...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Fødevarer halter på nettet

De danske supermarkeder er bagud i forholdet til udlandet, når det kommer til e-handel med fødevarer. IBM har foretaget en und...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Fortsat succes hos Fleggaard

Den familieejede Fleggaard-koncern stortrives, da det stadig er populært blandt danskerne at bevæge sig over den dansk-tyske g...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Skolenbænken skiftet ud med hårdt arbejde

I Korsør har Tårnborg Skole indgået et samarbejde med Føtex, og 7.x fra Tårnborg skole har derfor tre fredage i to timer af gangen givet en hånd med i driften af butikken. Varehuschef i Føtex i Ko...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Rema 1000 åbner til sommer

I den nye lokalplan som Holbæk Kommune netop har vedtaget, står det klart, at Rema 1000 åbner ny butik i Svinninge til sommer. Byggeriet af den 1000 kvadratmeter store butik begynder ifølge direkt...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Dagli' Brugsen på Fur bygger nyt

Dagli' Brugsen på Fur er i færd med at bygge nyt vindfang til butikken, og uddeler Svend Aage Jacobsen lover, at det står færdigt inden jul. Udvidelsen af vindfanget sker efter Arbejdstilsynet for...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Jacob går direkte fra elev til mellemleder

Varehuset Bilka i Vejle har netop ansat nyudlærte trainee-elev Jacob Vorsø Pedersen i en mellemlederstilling i kolonial-afdelingen. Jacob Vorsø Pedersen er 23 år gammel og blev den 23. oktober udl...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Ny hæder til Føtex i Ballerup

Føtex i Lautrupcentret i Ballerup har for anden gang i træk vundet fødevarekædens egen pris som "Årstidens Varehus" i Københavnsområdet. Føtex baserer prisen på sine kunders vurdering af indkøbsop...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Rema 1000 samarbejder med Gladsaxe Kommune

Gennem Gladsaxe Kommunes CSR-projekt Social Balance har Rema 1000 på Søborg Hovedgade allerede haft fem unge i fritidsjob. De unge lærer her ansvaret i at have et arbejde, og bliver en del af arbe...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Irma-åbning er forsinket i tre måneder

Den byggetilladelse, som Hørsholm Kommune havde givet Irma på Rungsted Bytorv, har Natur- og Miljøklagenævnet nu ophævet, og åbningen af butikken bliver dermed forsinket. Forsinkelsen sker efter e...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Ny prognose spår 1800 discountbutikker

Nu opjusterer det anerkendte analysehus, Retail Institute Scandinavia, forventningerne til, hvor mange discountbutikker der vil være i Danmark om ti år. I en erkendelse af, at samtlige landets sek...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Detailhandlens salg af håndkøbsmedicin stiger

Forbrugerne vælger i stigende grad at købe de såkaldte liberaliserede lægemidler i detailhandlen, f.eks. i supermarkeder, frem for at hente dem på apoteket. Siden 2006 er detailhandlens omsætning...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Stor spredning i økonomiske resultater

Der er stor spredning i dagligvareleverandørernes økonomiske præstationer. Leverandørernes omsætnings- og indtjeningstal viser, at det fortsat er vanskeligt at tjene penge på at producere og lever...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

SKET I UGEN

Et kvarter med kant Frederiksbjerg i Århus er det modsatte af mainstream, mener både brandingsekspert Dorrit Boilerehauge og fremtidsforsker Jesper Bo Jensen. Dorrit Boilerehauge fremhæver især fo...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Næringsbasen får millionoverskud

Ordningen med næringsbasen fungerede ikke, så nu bliver den ophævet. Men ordningen har til gengæld givet et pænt tilskud til statskassen. Helt præcist forventer staten at få et overskud på ca. 9,7...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Nytårsgave vil aflyse afgiftsstigning

Venstre og De Konservative vil aflyse den stigning i forbrugsafgifterne på en række nydelsesmidler, som ellers vil ske fra årsskiftet. De to skatteordførere, Torsten Schack Pedersen fra Venstre og...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Discount-afmatning går i sig selv

Discountbølgen har rullet uimodståeligt ind over Danmark i mange år, og det ser mere og mere ud til, at 2014 bliver endnu et i rækken - trods en mindre I september oplevede Danmarks Statistik en v...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Struktur styrker discountbutik i Aarhus C

"Pluk spot" står der i feltet for onsdag midt på dagen. Arbejdsplanen hænger i kantinen i Netto i Aarhus C, hvor alle medarbejdere kan se den. Ude i butikken er de medarbejdere, der ikke betjener ...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Det rager jo ikke mig, men…

Når en mand indleder med de ord, så har han som regel ret. Og han burde stoppe, før han gik i gang. Med det i mente burde jeg lytte til mit eget råd og tie stille, men jeg kan ikke lade være med a...  Læs mere

torsdag den 27. november 2014

Ingen forventning til kraigt forbrugsopsving

I løbet af sidste uge kom der nyt fra de danske forbrugere, da Danmarks Statistik offentliggjorde forbrugertillidsindikatoren for november. Forbrugertilliden måler, hvordan danskerne ser deres ege...  Læs mere

Se flere nyheder