Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
onsdag den 26. november 2014

E-handel når ni mia. kr. - om 20 år

Det kan komme til at vare længe endnu, før e-handelen får et egentligt gennembrud på dagligvaremarkedet herhjemme. I en spritny prognose forudser Retail Institute Scandinavia, at det vil tage hele...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

Fakta-bygning ved rundkørslen i Kolind sat til salg

Den nyopførte Fakta-bygning i Kolind er netop blevet sat til salg til en pris på 15.100.000 kr. Det er ejendomsmæglerfirmaet Colliers International, der står for salget på vegne af en sydjysk entr...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

Lidl i Fredericia har travlt med at fylde hylderne op

Lidl vil torsdag morgen genåbne sit varehus på Vejlevej i Fredericia. Henover de sidste fem uger er butikken blevet renoveret, og kunderne har været henvist til en teltbutik på parkeringspladsen. ...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

Eurospar i Farum erklæret konkurs

Købmand Frank Rasmussen fra Eurospar på Farum Hovedgade har fortalt Furesø Avis, at han har måttet erklære sig konkurs. Frank Rasmussen udtaler, at der ikke længere var penge til at betale regning...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

Årets varehuschef er fra Kvickly Lemvig

Tommy Bomholt Gay fra Kvickly Lemvig er blevet kåret til Årets Varehuschef i Coop-kæden. Begrundelsen lyder, at med ham i spidsen, så har Kvickly i Lemvig gennem de sidste 15 år set gode resultate...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

Dennis Jensen fik pris for at give de ledige en chance

Distriktchef for Fakta i Nordsjælland Dennis Jensen modtog tirsdag årets LBR-pris fra Det Lokale Beskæftigelsesråd. Kåringen skyldes, at Dennis Jensen har indført en rotationsordning i samarbejde ...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

Klar til Netto-åbning i Silkeborg

Torsdag morgen åbner den nyopførte Netto-butik på Nordre Højmarksvej i Silkeborg. Siden torsdag i sidste uge har butikschef Søren Buch Larsen og udvalgte medarbejdere knoklet med at få butikken k...  Læs mere

onsdag den 26. november 2014

SuperBrugsen i Rødding skal have ny uddeler

Uddeler hos SuperBrugsen i Rødding Henrik Nordestgaard stopper med øjeblikkelig virkning. Han har valgt at opsige sin stilling, fordi det hårde arbejdspres ikke harmonerer med hans privatliv. Sous...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Hæder til Netto i Ebeltoft

Ebeltofts Netto er kåret til månedens bedste butik i distriktet. Det skyldes, at butikken og dens medarbejdere har været fokuseret på at forbedre standarden i butikken. Butikschef Michael Overgaar...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Irma-sag udløser nyt dobbelttjek

Flere lokalpolitikere var begejstret, da det fremgik, at Irma havde konkrete planer om at lave butik på postgrunden i Fredensborg. Oplysningen fremgik af ejendomsudvikleren Plantjeks ansøgningsmat...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Fra posthus til dagligvarebutik i Hadsund

Udvalget for Teknik og Miljø i Mariagerfjord Kommune har valgt at følge en indstilling om etablering af dagligvarebutik i Hadsund og skal nu tage stilling til udarbejdelsen af en ny lokalplan, der...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Ny fredagsbutik i Hadsund

Karlsens Krydderi og Delikatesser har modtaget mange opfordringer fra kunder om at åbne op for salg fra deres lager på Plastvænget 13 i Hadsund. Nu imødekommer virksomheden opfordringerne og åbner...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Lokale specialiteter i Dagli'Brugsen i Rødbyhavn

Dagli'Brugsen i Rødbyhavn har fået en række lokale produkter på hylderne. De lokale produkter tæller bl.a. kirsebærvin fra Frederiksdal, chokolade fra Otto Chokolade i Fuglse og lys fra Living Lig...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Spar lukker i Gjellerup

Gjellerup mister sit Spar-supermarked. Der er åbnet flere nye supermarkeder i området omkring Gjellerup og Hammerum, og de har, sammen med Bilka i Birk, været for hårde at konkurrere med for Spar ...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Brugsforening i Jels oplever betydelig fremgang

Dagli'Brugsen i Jels blev i begyndelsen af 2014 opgraderet til en SuperBrugsen, og det har vist sig at være en god ide. Supermarkedet har opnået betydelig vækst siden da. Håbet var, at omsætningen...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Netbutikker tjener penge

7 ud af 10 e-handelsbutikker havde overskud i 2013, og knap halvdelen har haft overskud i tre år i træk eller mere. Det viser en ny analyse fra Deloitte og Foreningen for Dansk Internet Handen (F...  Læs mere

tirsdag den 25. november 2014

Mere økologi rykker ind i storkøkkener

Økologiske varer vinder i stigende grad indpas i storkøkkener, kantiner og restauranter. Det viser en ny udgave af Food Service Indeks, som udarbejdes af analysefirmaet 4B Research i Aalborg. Gen...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

SuperBest i indre splid knækkede på midten

Efter 17 år forsvinder SuperBest fra det danske dagligvaremarked og skifter navn til Meny. Ifølge en række eksperter lukker kæ...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Tysk discount kaprer kunder i England

Discountkæderne Aldi og Lidl har de seneste år oplevet fremgang på det britiske marked. Tidligere anså mange briter det for so...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Brugsen til ansatte: Få 500 likes på Facebook og få dobbeltløn

Brugsuddeler Jimmy Hansen fra Dagli'Brugsen i Thyregod i Midtjylland skal betale en bonus til to medarbejdere, fordi de sikrede butikken 500 likes på Facebook. De to medarbejdere måtte i weekenden...  Læs mere

Se flere nyheder