Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
fredag den 9. oktober 2015

Mange bække små redder Limes Dagli'Brugs

Der er lidt langt mellem kunderne denne onsdag middag i Dagli'Brugsen i Lime på Djursland. Men sådan er det ikke altid. Når borgerne kommer hjem fra arbejde, går de på indkøb i deres lokale butik....  Læs mere

fredag den 9. oktober 2015

Prisen skal være god på nye varer

For 61 pct. af forbrugerne er det helt afgørende, at prisen er rigtig i forhold til kvaliteten, når de fylder nye dagligvarer i indkøbskurven. Det viser en undersøgelse, som Kundepanelet har foret...  Læs mere

fredag den 9. oktober 2015

Shoppingturisme skæpper i kassen

Danske forbrugere har en stor stjerne i svensk økonomi, for indkøbsture i butikker er det vigtigste rejsemål for udenlandske turister i det vestlige Sverige. Ikke mindst udsigten til billig slik g...  Læs mere

fredag den 9. oktober 2015

Cateringfirmaer venter bedre indtjening

De store foodservicegrossister er inde i en stabil udvikling med en solid indtjening. Detaileksperten Henning Bahr fra Retail Institute Scandinavia forventer dog, at indtjeningen i år vil blive en...  Læs mere

fredag den 9. oktober 2015

Afgiftsregulering et helvede for branchen

Når sukkerafgiften med jævne mellemrum reguleres, sætter det hele sektorens mange led på hårdt arbejde. Priser skal rettes, drøftes og deles – og flere gange kræves helt nye tilpassede udgaver af ...  Læs mere

fredag den 9. oktober 2015

Fri planlov vil være guf for mega-discount

Flere Bilka'er har i mange år været det mest sandsynlige bud på, hvad der ville ske, hvis den del af planloven, der handler om størrelse på butikkerne, blev givet fri. Men detailhandelseksperten H...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

Drik dine æbler

I en artikel i Politiken kommer redaktionen med deres anbefalinger til, hvordan man kan nyde æbler i flydende form. Man kan bland...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

Mælk til 2 kroner: Det er bare ikke i orden, Fleggaard

Fleggaard har i den seneste tid annonceret med økologisk mælk til 2 kroner per liter. Det er det modsatte af, hvad andre dagligva...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

Bilka har sat endnu en bil på højkant

Igen i år udlodder Bilka Holstebro en bil til en heldig kunde. I år har kunderne mulighed for at deltage i konkurrence om en Peug...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

Kvickly giver 6.000 danske æbler til Skolernes Motionsdag

I forbindelse med Skolernes Motionsdag i Holstebro har Kvickly Holstebro for tiende år i træk leveret æbler til elever og lærere....  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

Ny uddeler sætter sit præg på SuperBrugsen i Stensballe

42-årige John Sørensen er den nye uddeler i SuperBrugsen i Stensballe. John Sørensen har tidligere både været i Kvickly på Sct. H...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

SuperBrugsen byder Mesterbageren velkommen

Uddeler i SuperBrugsen i Støvring Jesper Buus Bové glæder sig til at udvide det eksisterende samarbejde med Mesterbageren i Støvr...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

Bland-selv slik som skabt til svindel

Snyd med slik er udbredt. Ifølge Fødevarestyrelsen er det især den danske sukkerafgift, der får sliksvindlere til at importere tonsvis af slik fra Sverige eller Tyskland uden at betale afgifter. S...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

FoodService Danmark går efter øget vækst

For få dage siden meldte Dagrofa ud, at der skal findes en ny ejer til Foodservice Danmark. Det får dog ikke landets anden største foodservicegrossist til at skrue ned for ambitionerne om øget væk...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

Amerikanere skal smage på Norden

Et nyt eksportfirma Nordic Food Export vil nu forsøge at få i første omgang nordamerikanere og andre europæer til at smage på nordiske specialiteter. Nordic Food Export er at datterselskab af Kalu...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

7-Eleven udvider med to Deli-butikker

7-Eleven åbnede i juni 2014 som noget nyt en lidt mere café-agtig butik i non-Schengen-afsnittet i Kastrup Lufthavn. Nu har kæden åbnet Deli nummer to i lufthavnen - denne gang i lavpris-terminale...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

Lokale fødevarer på madmarkeder

Madmarkeder øger danskernes købelyst. Det er en erfaring, som den selvejende institution Madkulturen har gjort. Efteråret byder på madmarkeder over hele landet, som bugner af tilbud om at komme tæ...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

Branchen venter på udspil om afgifter

Dagligvarebranchen venter i spænding på et udspil fra regeringen om at sænke punktafgifterne, mens Folketinget for alvor går i gang med forhandlingerne om finansloven.      Dansk Erhverv ønsker at...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

Reitan overhaler et beskåret Dagrofa

Med Dagrofas beslutning om at skifte ham og blive en ren detailvirksomhed er kapløbet og rivaliseringen mellem de to stærkeste kræfter i den danske købmandssektor på én gang blevet tættere. I den ...  Læs mere

torsdag den 8. oktober 2015

Frasalgsgevinster skal løfte købmandsbutikker

De danske købmænds medejerskab af Dagrofa-koncernen var en af NorgesGruppens betingelser for at gå ind som den største ejer for et par år siden. Det er imidlertid en svaghed, når Dagrofa trænger t...  Læs mere

Se flere nyheder