Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
fredag den 31. oktober 2014

Netto åbner i England 6. november

Der kommer kun til at gå godt tre år, fra Dansk Supermarked solgte discountkæden Nettos britiske butikker til konkurrenten Asda, før Netto igen åbner på den anden side af Nordsøen. Torsdag 6. nove...  Læs mere

fredag den 31. oktober 2014

Barske vilkår for handelsvirksomheder

Discount er populært i Danmark, men ikke alle dagligvarevirksomhederne har været lige gode til at finde de rette varer til kunder...  Læs mere

fredag den 31. oktober 2014

Bank og Høgsted bor på hver sin planet

Per Bank, direktør for Dansk Supermarked, og Peter Høgsted, direktør for Coop har vidt forskellig tilgang til ledelse, skriver Je...  Læs mere

fredag den 31. oktober 2014

Normal åbner i Horsens

Butikskæden Normal åbner til februar en forretning på gågaden i Horsens. Direktør Torben Mouritsen beskriver Normal som en hybrid imellem en typisk dagligvareforretning og en typisk materielhandel...  Læs mere

fredag den 31. oktober 2014

Ny dagligvarebutik splitter

Kommunalbestyrelsen i Kalundborg har besluttet sig for at igangsætte planlægning af en dagligvarebutik på hjørnet af Esbern Snaresvej og Lerchenfeldvej i Kalundborg. Projektet er ellers blevet ste...  Læs mere

fredag den 31. oktober 2014

Borgmesteren og naboer indviede ny Netto i Viborg

Torsdag åbnede en Netto på Katrinevænget i Viborgs nordvestlige udkant. Butikken har åbent alle dage fra 8.00 til 22.00 og er 747 kvm stor med 55 parkeringspladser. Åbningsdagen bød på jazzorkeste...  Læs mere

fredag den 31. oktober 2014

Rema 1000 rykker ind på Farvervej

En ny Rema 1000 åbnede torsdag på Farvervej i Viborg, efter Rema 1000 på Rughavevej er lukket. Butikken har åbent alle dage fra 8.00 til 21.00, og den nye butik er 874 kvm stor. Rema 1000 på Farve...  Læs mere

fredag den 31. oktober 2014

God service kendetegner SuperBrugsen

Uddeler i SuperBrugsen i Roslev, Martin Bundgaard, fortæller, at det forpligter at være den største dagligvarebutik i området. Han og brugsens personale er meget opmærksomme på, at det skal være e...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Leder: De små købmænd må tænke nyt

Hos Skotterupkøbmanden på Strandvejen og den tidligere Spar-købmand på Mørdrupvej i Helsingør har omsætningen, som følge af såvel finanskrisen som kundernes nye vaner, gennem de sidste mange år væ...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Netto er parat til at bygge varehus i Karrebæksminde

Byrådet i Karrebæksminde har godkendt lokalplanen for, at Netto rykker ind i byen på hjørnet af Rønhave Parkvej og Karrebækvej. Det har dog ikke været helt gnidningsløst at få forslaget igennem, d...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Rema 1000 i Sønderborg får ny købmand

Anders Kaare Hansen har i 17 år arbejdet som mellemleder i dagligvarebranchen, men nu får han for første gang sin egen butik; Rema 1000 på Nørrekobbel i Sønderborg. Anders Kaare Hansen er glad for...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

LÆSERBREV - SLETTES

I Mammen drejer den lokale købmand nøglen om og opsiger samarbejdet med Borgerinitiativet. Når de lokale ikke handler i købmandsforretningen, er det ikke muligt at drive den. Formanden for Borgeri...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Indvielse af udvidet SuperBrugs i Østbirk

Torsdag den 23. oktober åbnede den nye tilbygning til SuperBrugsen i Østbirk, og i den anledning var alle varer sat ned med 20% - det samme som butiksarealet er udvidet med. Uddeler Kenneth Jesper...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Bilka i Viborg nomineret til årets flirtested

Bilka i Viborg er ikke bare blevet nomineret til titlen som årets butik til Byens Bedste. Forretningen er også nomineret som årets flirtested. Bilka blev etableret i 2006 og beskæftiger omtrent 45...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Fakta i Give står foran større ombygning

Faktabutikken på Nytorv i Give lukker syv dage fra tirsdag den 25. november for at gøre plads til håndværkere, der skal udføre en ombygning for 1 million kroner. Butikschef Maud Larsen og souschef...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Optimisme hos Min Købmand i Sdr. Hygum

Min Købmand på Ribevej i Sdr. Hygum skal nok overleve, siger formand for bestyrelsen Børge Jensen. Bestyrelsen har netop ansat Tom Mærsk Hansen som ny butiksleder. Han har 17 års erfaring fra bran...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Leverandører trumfer kæders vækst

I et hårdt presset marked er dagligvareleverandørerne fortsat i stand til at skabe en større vækst i omsætningen, end de butikker, som leverandørerne sælger igennem. Ifølge eksperter på området ka...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Tilbudsapp lancerer ny tilvalgsordning

Den digitale tilbudsavis eTilbudsavis tilbyder nu sine brugere, at de kan vælge hvilke tilbudsaviser, de vil have på app'en og tilmed få besked om, hvornår den nye tilbudsavis for de valgte forret...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Netto åbner i England 6. november

Der kommer kun til at gå godt tre år, fra Dansk Supermarked solgte discountkæden Nettos britiske butikker til konkurrenten Asda, før Netto igen åbner på den anden side af Nordsøen. Torsdag 6. nove...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

SuperBest Online lukker ned

SuperBest Online sættes i bero, og det er i stedet planen næste år at lancere et digitalt butikskoncept i fødevarekæden Meny. - Vores detailforretning står over for seksotte måneder med store fora...  Læs mere

Se flere nyheder