Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
torsdag den 29. januar 2015

Tysk grænsehandel fortsat stor

Selv om danskernes indkøb af billige øl, sodavand, slik og vin i grænsebutikkerne syd for grænsen er faldet fra 2012 til 2013, er grænsehandlen med nydelsesmidler på sit næsthøjeste niveau siden 2...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Eurospar lukker i Faxe Ladeplads

Dagrofa-koncernen har meddelt købmand Villy Jensen, at hans Eurospar i Faxe Ladeplads skal lukke den 30. april. Villy Jensen fort...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Søren Due tager over i SuperBrugsen

SuperBrugsen i Juelsminde får ny uddeler den 2. februar, når Søren Due tager over. Han ser frem til at tiltræde i sin nye stillin...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Føtex i Herlev er Danmarks største på salg af kød

Føtex i Herlev er rigtig gode til at sælge kød. Faktisk er butikken Danmarks største, når det gælder kødsalget. Det siger regions...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Fakta i Brædstrup lukker

Brædstrup vil ikke længere have en Fakta på Søndergade efter den 28. februar. Butikken drejer nøglen om som følge af den "benhård...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Kvickly ender på museum

Der ligger ikke længere et Kvickly-varehus på Sankt Helene Vej i Horsens, men dele af varehuset vil blive bevaret på Industrimuse...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Føtex på Nørrevænget udvider

I Silkeborg kan borgerne snart se frem til en udvidet Føtex på Nørrevænget. Der kommer dog ikke flere kvadratmeter til, for det t...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Handel i Nørregade styrkes

Borgerne i Sindal kan fremover se frem til at kunne købe Bageri Ingeborgs "berømte og velsmagende brød" i den lokale SuperBrugsen...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Dagli'Brugsen tester Coops nye pris-strategi

For første gang i kædens historie kan Dagli'Brugsen præsentere et nyt og opdateret koncept, når "fremtidens nærbutik" åbner 31. januar i Glejbjerg ved Varde. – Med udviklingen af fremtidens nærbut...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

DIZZY MIZZ LIZZY siger TAK ROCK

Mens Tim Christensen har haft travlt med sin solokarriere og senest sammen med Mads Langer, har det været stille omkring Dizzy Mizz Lizzy - den stilhed bliver langt om længe afløst af et gigantisk...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Kriseramte ejere sender Arla i oensiven

Meget ser sort ud for de over 13.000 landmænd i både Danmark og udlandet, som ejer den internationale mejerigigant Arla Foods. Nu får de så lidt for deres mælk, at mange herhjemme er truet af konk...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Salget af discountmælk dykker

Godt hver anden liter mælk, som bliver solgt i supermarkederne, er stadig af den allerbilligste slags til 4, 95 kr. Men efter 10 år med en ubrudt fremgang i salget er markedsandelen ifølge friske ...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Internationalt UDBLIK

ICA: salg eller konkurs Mens Coop Norge venter på, at de norske konkurrencemyndigheder giver grønt lys for Coops køb af ICA Norge, skriver Dagens Næringsliv, at ICA vil ud af Norge under alle omst...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Lobbyister bag forbud

Den danske Sundhedsstyrelse har ladet sig påvirke af tre store aktører på markedet for nikotinprodukter til i praksis at forbyde ecigaretter med nikotin. Dermed er et kæmpemarked for ecigaretter m...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Madmarkeder bliver en frivillig kæde

Fødevarekonceptet MadMarked kommer til at fortsætte. Ejerne af de nuværende tre MadMarked vil om kort tid sætte sig sammen for at etablere et selskab, der skal danne rammen om MadMarked som en fri...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Ulovligt slik presser butikker til at lukke

Nye blandselvslikbutikker skyder op som paddehatte, hvor der foregår et omfattende salg af ulovligt importeret slik. Da Skat ifølge branchefolk ikke får de nødvendige ressourcer til at gennemføre ...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

De pengepolitiske renter er historisk lave

Sidste uge var en travl uge på de finansielle markeder, og Nationalbanken var på banen med hele to rentenedsættelser. Danmark fører fastkurspolitik over for euroen, og rentenedsættelserne skal ses...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Kiwi får butik med Svanemærke

Kiwi-kædens butik i Lystrup ved Aarhus fik mandag overrakt det nordiske miljømærke, Svanemærket, af miljøminister Kirsten Brosbøl. Butikken er dermed landets første svanemærkede discountbutik - og...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Røverne må luske bort

Danske servicestationer viser vejen til færre røverier. Men er resten af handelen klar til at følge op? For det er ikke kun penge, der er problemet - forstået som investeringer i butikken. Det er ...  Læs mere

torsdag den 29. januar 2015

Butikker kan donere kasseret mad

Til foråret bliver det nemmere for dagligvarebutikker at donere kasseret mad til samfundets hårdest trængende. I første omgang vil projektet "Overskudsmad" blive afprøvet i fem byer, og Rema 1000,...  Læs mere

Se flere nyheder