Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
fredag den 2. oktober 2015

Tesco siger farvel til Carlsberg-produkter

Når Storbritanniens største detailkæde, kriseramte Tesco, i disse dage fjerner mærkevarer fra hylderne, går det blandt andet ud over Carlsberg, fortæller Markedsføring. En pakke med fire dåser vil...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Flere dagligvarebutikker på vej fra Kiwi og Meny

Danmark kan prale af at være et af de lande med flest dagligvarebutikker per indbygger, men det stopper ikke Dagrofa fra at skrue...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Dagrofa forlader lukrativt marked

Dagrofa vil afstå milliardselskabet Foodservice Danmark A/S som led i en ny strategi om at åbne flere discountbutikker og superma...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Designprodukter som lokkemiddel

Danske forbrugere har taget supermarkedernes mærkekampagner til sig, og samlemærkerne er med til at skabe loyalitet og omsætning....  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Forbrugerne er vilde med at klistre sig til tvivlsom rabat

Det er lykkedes supermarkedskæden Meny og discountkæden Kiwi at lokke forældre til at skifte indkøbssted takket være særlige kam...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Netto åbnet med morgensang og musik

I Hillerød var der både rød løber og musik fra Netto Jazzband, da en ny Netto-butik slog dørene op tidligere på ugen. Morgenfrisk...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Coop-uddannelse nomineret til CSR-pris

Coops uddannelse 'Klar til start' er nomineret til årets CSR-pris, en af de væsentligste erhvervspriser i Danmark. Uddannelsen er...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Brugsuddeler i Balling fyret på grund af dårlig økonomi og samarbejdsvanskeligheder

Bestyrelsen i Balling og Omegns Brugsforening har valg at fyre Lasse Kristiansen, som er uddeler i Dagli'Brugsen. Ifølge bestyrel...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Lidl vil ind i 2920

Lidl vil gerne åbne et supermarked i Charlottenlund i Nordsjælland. Derfor har kæden ansøgt Gentofte Kommune om lov til at åbne e...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

180.000 danskere har fået kontaktløse Dankort

Danskerne har taget kontaktløse betalinger til sig hurtigere end forventet. I løbet af kun fire uger er 180.000 kontaktløse Visa/Dankort og Dankort bestilt og på vej til danskerne. - Det er gået v...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Otte procent vil betale med mobilen

Under 1 pct. af forbrugerne benytter i dag kontaktløse kort og mobilbetaling, når de køber dagligvarer. Og selv om dagligvarehandlen er i front, når det drejer sig om at tilbyde kunderne mulighede...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Netsupermarked vil sælge firmafrokoster

Onlinesupermarkedet Osuma.dk lancerede i foråret et nyt tiltag. "Letfrokost" hedder lanceringen, der er en abonnementsordning på frokost til virksomheder. Adm. dir. i Osuma, Steen Trier, vil ikke ...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Energirenovering betaler sig

Nye tal fra energiselskabet NRGi viser, at supermarkeder kan opnå årlige besparelser på mellem 40.000 og 180.000 kroner ved blot at foretage simple energirenoveringer. NRGis gennemgang af fire dag...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Fire ud af ti butikker har underskud

En ny analyse af godt 4.900 aktuelle regnskaber fra detailsektoren viser, at detailhandlen er udfordret. Fire ud af ti har underskud, og andelen er stigende. Det viser en analyse, som Spar Nord ha...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Pantstation på vej i Helsingør

Dansk Retursystem vil med en kommende pantstation i Helsingør nærme sig målet med at opføre 11 nye pantstationer som pilotprojekt rundt om i hele landet. De placeres, hvor forbrugerne er i forveje...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Glutenfri mad skal være billigere

Glutenfri produkter skal ikke være dyre specialprodukter, og forbrugerne skal have øgede valgmuligheder. Det er baggrunden for, at Nestlé Danmark nu går ind på glutenfri-markedet ved i første omga...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Lækkerier kæmper om Sallings Fødevarepris (1)

16 danske specialiteter kæmper om æren, når Fødevareprisen 2015 kåres den 7. oktober i Salling Aarhus. Smagfulde olier, delikater eddiker, overdådige is, perlende øl, marinerede bær og andre lække...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Coop kårer lokale varer

Coop kårer den 6. oktober Årets Lokale Vare 2015 ved et arrangement i Mad Cooperativet på Københavns Hovedbanegård. Den landsdækkende konkurrence, som Coop og Madkulturen iværksatte i maj, viser, ...  Læs mere

fredag den 2. oktober 2015

Mærkevarer får tæsk af private labels

En nyligt afsluttet undersøgelse foretaget af analysevirksomheden 4B Research slår fast, at kvaliteten af de billige private label produkter opleves som lige så god eller endda bedre end de dyrere...  Læs mere

torsdag den 1. oktober 2015

Dagrofa sælger foodservice og Pisiffik

I en overraskende manøvre rendyrker Dagrofa-koncernen nu sin forretning med en 100 pct. satsning på detail. Den grønlandske detailkæde Pisiffik er fra nytår solgt til Dagrofas to rigeste ejere, No...  Læs mere

Se flere nyheder