Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
torsdag den 23. oktober 2014

Butikker skærer 15.000 ton madspild væk

Dansk Supermarked og Coop sætter nu helt konkrete mål på, hvor meget de vil reducere deres madspild, og blandt købmændene har blandt andre Rema 1000 længe gjort en aktiv indsats for at kassere fær...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Økovarer fylder mere og mere i indkøbskurvene

I løbet af de første ni måneder af 2014 er salget af økologiske varer i supermarkedskæden SuperBrugsen vokset tre gange så meget ...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Erfaren Brugsmand ny uddeler i Hviding

35-årige Rasmus Christiansen tiltræder lørdag den 1. november som uddeler i Dagli’ Brugsen i Hviding. Rasmus Christiansen overtager stillingen efter Jesper Yde, som nu er uddeler i Gram. Rasmus Ch...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Kvickly Nexø vil kæmpe

Varehuschef i Kvickly Nexø på Bornholm, Lars Kure, siger, at selvom de går en hård tid i møde, så lover han, at Kvickly Nexø ikke bliver en af taberne. Udtalelserne kommer i forbindelse med, at de...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Kvickly sælger også varme

Fremover skal Kvickly Odders nye køleanlæg være med til at varme byens huse på. Overskudsvarmen fra køleanlæggene bliver nemlig solgt til Odder Varmeværk. Direktør i Kvickly, Arne Sørensen, fortæl...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Conny siger på gensyn i SuperBrugsen

Der har været købmand på adressen Storegade 17 i Østbirk siden d. 30. november 1972. Den dag flyttede købmand Vilhelm Christensen sin Sparkøbmand ind i de nyopførte lokaler. Lørdag d. 1. november ...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Ung købmand siger farvel til forretninger i både Stoholm og Vridsted

Morten Pedersen siger farvel efter to år som butikschef i Spar i Stoholm. Morten har sagt ja til en stilling i Spotmedia i Aarhus, hvor han blandt andet skal sælge internethjemmesider og webshops....  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Kulden giver varmen i SuperBrugsen

SuperBrugsen i Skjern har fået nye kølediske, som er 150.000 kroner billigere i drift om året. Derudover betaler kølediskene også hele butikkens varmeregning på 90.000 kroner, samtidig med at de g...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Tidligere Coopmand har fået nye udfordringer

Med 15 års erfaring fra Coops Fakta og Kvickly er det en erfaren mand, der er blevet butikschef i Hirtshals nye grænsebutik Last Stop Shop. - Jeg kan bruge min erfaring med eksponering af varer, s...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Normal åbner nye butikker med Holch Povlsens millioner

Ejeren af Bestseller Anders Holch Povlsen investerer i den nye supermarkedskæde Normal. ”Det er en virksomhed med et stort potent...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

To jubilarer i Føtex i Randers

Føtex på Mariagervej i Randers har to jubilarer i denne uge. Non-foodchef Hanne Jørgensen og servicechef Lene Kristensen havde begge deres første arbejdsdage tilbage i oktober 1989, da varehuset å...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

1,5 mio. kr. investeret i topmoderne supermarked

SuperBrugsen i Åkirkeby på Bornholm er blevet nyindrettet efter konceptet som Coop kalder K15. Brugsuddeler Allan Brogaard fortæller, at varerne nu er blevet inddelt i små universer, som skal give...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Discount-kæden Kiwi åbner i Smallegade

Discount-kæden Kiwi rykker ind i stueetagen i Smallegade 16-18 på Frederiksberg. Butikken åbner lørdag d. 25. oktober kl. 8.00. Kædedirektør i Kiwi, Carsten Hansen, siger, at de i de første år fok...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Fra Dagli'Brugsen til LokalBrugsen

Natten mellem onsdag og torsdag sker der en ændring i Øster Assels: onsdag kan man handle i Dagli’ Brugsen, og fra og med torsdag kan man handle i Lokalbrugsen. Brugsuddeler Lisbeth Pedersen fortæ...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Irma vil gerne til Fredensborg

Irma ansøger om at etablere butik i Fredensborg på Helsingørvej 2, hvor der tidligere var posthus. Irma ønsker at erstatte den nuværende bygning med en større, sådan at man kan få et butiksareal p...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Netto mangler plads til både varer og kunder

Netto på Hovedgaden i Billund ønsker at udvide deres butiksareal med 460 kvadratmeter. Udviklingschef i Netto Carsten Hasbjerg siger, at de gerne vil sikre, at butikken kommer up to date, hvorfor ...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Vridsted-købmand råber om hjælp

Købmand i Min Købmand i Vrindsted Morten Pedersen fortæller, at han siden årsskiftet har haft 51% færre ekspeditioner. Morten Pedersen siger, at hvis ikke kunderne vender tilbage til butikken, vil...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

SuperBrugsen Spjald har afsluttet projekt til 7,2 mio. kr.

Gennem det sidste halve år har kunder i SuperBrugsen i Spjald måtte handle i en såkaldt nødbutik, imens ombygningen af butikken har været undervejs. Uddeler Rasmus Mikkelsen fortæller, at der har ...  Læs mere

onsdag den 22. oktober 2014

Økologisalget har overvundet krisen

Selv om salget af fødevarer nærmest står i stampe i år, stiger den økologiske omsætning igen med procenter, der minder om boomet før finanskrisens udbrud i 2008. En ny prognose for årets vækst fra...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

International hæder til Bilka

Bilka og Folkekirkens Nødhjælp har fået international anerkendelse for at skabe "verdens mest nytænkende fundraisingkampagne" ...  Læs mere

Se flere nyheder