Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
fredag den 21. november 2014

Coops formand forsvarer top-aflønning

Lasse Bolander, formand for bestyrelsen i Coop Danmark og for ejerforeningen Coop Amba, topper en liste i det nye erhvervsmagasin BusinessWatch over landets højest betalte bestyrelsesformænd. Med ...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Opkøb af iværksættere skal give fornyelse i Coop

Coop vil nu samarbejde med eller opkøbe iværksættere, der kan hjælpe landets største dagligvarekæde til at vokse fremover. Coop e...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Peter Beier får det bedste ud af bønnerne

Peter Beiers passion for chokolade startede, da han begyndte som konditorelev i Stubbekøbing. Han vandt allerede sin første pris ...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Ingen Rema 1000 i Kvistgård uden en benzintank

Onsdag aften var der borgermøde i Nyrup Børnehus. Emnet var etableringen af et Rema 1000-supermarked i byen, der skal placeres på hjørnet af Kongevejen og Hornbækvej. Der blev udtrykt nogen bekymr...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Netto-åbning med muntre jazz-toner

Torsdag åbnede Netto-butikken i Aars, der er placeret ved siden af byens rutebilstation. Netto Jazzband spillede ved åbningen torsdag morgen, og de første kunder blev også tilbudt kaffe og rundsty...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Kæmpeordre gav gnisten

I Vorupør er en række mindre fødevareproducenter gået sammen i Niels og Sinne's Univers, og torsdag sendte sammenslutningen så sin hidtil største ordre af sted. Der er tale om 850 små fiskekasser ...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Dømt for røverier på udgang

En 46-årig mand er blevet dømt for at have begået røverier mod en Dagli'Brugsen i Ruds Vedby den 21. januar og en Netto i Jyderup den 6. maj. Begge røverier blev begået, mens manden var på udgang ...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Dygtig slagterelev giver inspiration til gæstemiddag

Slagterelev Peter Larsen vandt for nylig to priser ved Dansk Supermarked-Mesterskabet, der afholdes årligt med deltagelse af elever fra Salling, Bilka og Føtex. Ud af 79 elever endte Peter Larsen ...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Ny souschef i Dagli' Brugsen i Løgstrup

Den nye souschef i Dagli' Brugsen i Løgstrup, Thomas Thorsø Lindegaard, er glad for at være tilbage i Brugs-regi. Han har været halvandet år i Fakta i Skive, men han savnede kundekontakten fra Bru...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Nærkøb rykker ind hos grossist

Kioskkæden NærKøb er flyttet til samme adresse som den ene af sine grossister, Sügro Danmark. NærKøb samarbejder med to grossister, Sügro Danmark og SuperGros, der begge har kontor og lager i Vejl...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Kædedirektør med en plan for Fakta

Dansk Handelsblad har i denne uge mødt Faktas kædedirektør, Niels Karstensen, til en snak om det nye butikskoncept, der skal bringe kæden tilbage på sporet. F-16 er navnet på Faktas 300 mio. krone...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Coop skyder millioner i it-iværksættere

Coop og venturefonden Northzone, der blandt andet har Spotify og Trustpilot i sin portefølje, har investeret 22,3 mio. kr. i virk...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Kvickly åbner for butik i butik

Dagligvarekoncernen Coop vil indføre et nyt shop-in-shop-koncept i sine Kvickly-butikker og inviterer derfor store kæder inden fo...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Netto i Næstved kåret til månedens butik i Sydsjælland

I Næstved er Netto-butikken i Toldgade blevet kåret som månedens butik blandt kædens forretninger i Sydsjælland. Butikschef Danny Aaby Grønbech glæder sig over kåringen og siger, at kommunikatione...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Bagerkæde åbner ny butik i Hundested 2015

Den 1. februar 2015 åbner bagerkæden City Bakery en butik i Hundested. Bagermester Helge Jørgensen mener, at City Bakery-konceptet passer godt til Hundested, og han ser frem til at præsentere byen...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Døgnnetto er (nok) droppet

I slutningen af 2013 kom det frem, at en ny Døgnnetto-forretning ville slå dørene op på adressen Østerbrogade 94. Men et år senere er butikken stadig ikke åbnet, og meget tyder på, at det næppe vi...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Kvickly-kunder belønnes med kvalitets-køkkengrej

Kvickly lancerer en ny kampagne for kunder, som er medlem af Coops kundeprogram. Ved at samle mærker kan kunderne købe en række eksklusive køkkenudstyr af kvalitetsmærket Fontignac, herunder syv f...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Mark tester nyt kundekoncept

"Fakta gør det usvært" er kædens nye slogan, og konceptet skal nu stå sin prøve i fire Fakta-butikker på landsplan. Kæden udvalgte én med succes, én med problemer, én på landet og én i byen, og bu...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Mærkevarer skal sikre ny vækst

Gennem en årrække har mærkevareleverandørerne oplevet først et stigende pres fra kædernes private label og i de senere år et marked, der har været præget af mangel på vækst. Leverandørerne vil nu ...  Læs mere

torsdag den 20. november 2014

Varefakta ud i hele Europa

Varefaktas direktør, Helga Møller, har underskrevet en samarbejdsaftale med en stor international aktør inden for deklarering af food og nonfood produkter. Aftalen betyder, at Varefakta er i stand...  Læs mere

Se flere nyheder