Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
tirsdag den 7. juli 2015

Jobpatruljen rykker ud i sommerlandet

Hver sommer tager jobpatruljen ud til de danske virksomheder for at sikre, at unge feriearbejdere har ordentlige ansættelsesforhold. Jobpatruljen har et særligt fokus på hotel- og restaurationsbra...  Læs mere

tirsdag den 7. juli 2015

Tyske pantdåser stiller store krav

Dansk Retursystem får en central rolle, når danskerne formentlig fra 2018 skal til at betale pant i grænsebutikkerne. Panten kan de få retur i Danmark, når de afleverer den tomme returemballage. M...  Læs mere

mandag den 6. juli 2015

Synlige - men ikke stærke på Facebook

Facebook er fortsat det stærkeste sociale medie. Det er her man møder flest danskere, hvad enten man søger efter folk på 18 eller 80 eller om de skal være fra nordsjælland eller Nakskov. Hvor forb...  Læs mere

mandag den 6. juli 2015

Pantsnyd er blevet reduceret

De senere års snyd med pant er blevet reduceret kraftigt siden 2014. Det skyldes især, at Dansk retursystem har fået mulighed for at kræve sikkerhed for betaling af pant. Svindlen, der har fundet ...  Læs mere

fredag den 3. juli 2015

Netto øger jagt på britiske placeringer

Ifølge det britiske brancheblad The Grocer har Dansk Supermarkeds discountkæde Netto nu intensiveret jagten på placeringer i det område i Nordengland, som kæden vendte tilbage til på forsøgsbasis ...  Læs mere

fredag den 3. juli 2015

Svenskere grænsehandler flere øl

Svenskerne køber stadig flere pilsnerøl gennem andre kanaler end i de svenske butikker. Grænsehandlen med stærkøl, som svarer til dansk pilsnerøl, udgør en betydelig del af det svenske forbrug af ...  Læs mere

fredag den 3. juli 2015

Når kunden også er konkurrent

Det er ikke kun danske dagligvareleverandører, der har fokus på de dilemmaer, samarbejdet med kæderne giver. Situationen er den samme i Sverige. Udfordringer for leverandørerne er, at de det ene ø...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

Nyt jysk center for fødevareproducenter

Med en støtte på 200.000 kr. fra Realdania er etableringen af et nyt Kraftcenter for Fødevarer i Midt- og Vestjylland i 2016 kommet et stort skridt nærmere. Pengene gør det muligt at afdække grund...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

Nestlé sikrer bedre barselsrettigheder

Den internationale fødevareproducent Nestlé har lanceret en global barselspolitik for alle sine ansatte. Den indebærer, at ansatte som minimum skal have 14 dages betalt barselsorlov og retten til ...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

DEAS skal drive 13 nye centre

Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS har fra 1. juli overtaget administrationen af 13 shoppingcentre over hele landet, som Steen & Strøm hidtil har administreret. I den forbindelse er 70 medarbe...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

Stort potentiale for digital markedsplads

Det er ikke kun danske fødevareproducenter, leverandører og indkøbere til de førende kæder i dansk fødevarehandel, der hurtigt har fået øjnene op for de nye muligheder med den digitale markedsplad...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

Coops tilbudsaviser vokser igen

Efter en periode, hvor dagligvarekædernes tilbudsaviser var begyndt at skrumpe, er de i år igen blevet lidt tykkere. Det fremgår af helt friske tal, som analysevirksomheden iCoCo har lavet for Dan...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

Pantstationer skal give ny viden

Med åbningen i denne uge af to nye pantstationer i Køge og Slagelse er Dansk Retursystem godt på vej til at have rullet sit pilotprojekt ud over hele landet. Pilotprojektet omfatter 11 nye pantsta...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

"Let at finde" slår pris

I et krisehærget og -træt Vesteuropa skulle man måske tro, at pris havde en altoverskyggende indflydelse for, hvor forbrugerne vælger at lægge deres penge, når de køber ind. Så simpelt er det imid...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

Tyske pantdåser stiller store krav

Dansk Retursystem får en central rolle, når danskerne formentlig fra 2018 skal til at betale pant i grænsebutikkerne. Panten kan de få retur i Danmark, når de afleverer den tomme returemballage. E...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

Lidl vandt første runde på Bornholm

Rema 1000 drømmer om at åbne fem butikker på Bornholm, men i første omgang er kæden ikke sikker på én eneste. Naturstyrelsen er nemlig kommet med indvendinger mod den placering i Rønne, som kæden ...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

Bornholm tager kampen op mod Naturstyrelsen

Kommunalbestyrelsen på Bornholm sender nu lokalplanforslag for kun én ny discountbutik i høring. Det er resultatet af, at politikerne netop har måttet vedtage en kommuneplan, der var meget reducer...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

KRIMINALITET

Episoden fandt ifølge Rødovre Lokal Nyt sted forleden, da den 37-årige sammen med en kvinde stjal cigaretter og cremer. Politiet efterforsker sagen som et røveri, og ikke et tyveri, eftersom mande...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

RetailNews

Apoteker Ane Børsting, som har apoteket i Østergade, er gået sammen med Palle Jørgensen, der er direktør for Kvickly, om at åbne det nye apotek, Rådhusapoteket. Det nye apotek vil ikke være et såk...  Læs mere

torsdag den 2. juli 2015

"Let at finde" slår pris

I et krisehærget og -træt Vesteuropa skulle man måske tro, at pris havde en altoverskyg gende indflydelse for, hvor forbrugerne vælger at lægge deres penge, når de køber ind. Så simpelt er det imi...  Læs mere

Se flere nyheder