Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
fredag den 24. oktober 2014

Distributionsfirma stævner EU

Den danske distributionsvirksomhed FK Distribution, der står for husstandsomdeling af tilbudsaviser, stævner EU-Kommissionen ved EU-Domstolen på grund af den omdiskuterede danske reklameafgift. FK...  Læs mere

fredag den 24. oktober 2014

Leverandører vil sælge mad og kosmetik direkte til danskerne

Dagligvareleverandørernes organisation, DLF, har besluttet at lancere en ny onlineportal, hvor de kan sælge dagligvarer direkte t...  Læs mere

fredag den 24. oktober 2014

Ny netbutik kan sætte fart i onlinesalg af fødevarer

Flere dagligvareleverandører er gået sammen om at etablere en ny onlineplatform for salg af fødevarer. Initiativet vækker begejst...  Læs mere

fredag den 24. oktober 2014

Irma-pigen var slet ikke klar

Plantjek indgav for nylig en ansøgning til Fredensborg Kommune om at åbne en Irma på den lokale posthusgrund. Det blev dog senere klart, at Coop Danmark endnu ikke har taget endelig stilling til, ...  Læs mere

fredag den 24. oktober 2014

Røveri mod Dagli' Brugsen

Den 23. oktober om aftenen blev Dagli' Brugsen i Smidstrup udsat for et røveri, hvor røveren truede personalet med et jernrør. Politiet fik anmeldelsen klokken 19.51 og rykkede ud med mandskab og ...  Læs mere

fredag den 24. oktober 2014

Kiwi åbner ny miljøbevidst butik på Frederiksberg

På lørdag åbner Kiwi et 700 kvadratmeter stort supermarked i Smallegade 16-18 på Frederiksberg. Butikken ledes af Allan Jørgensen, og han og 30 medarbejdere ser frem til at byde nye kunder velkomm...  Læs mere

fredag den 24. oktober 2014

Tyveri af en dåse-øl giver million-tab

SuperBrugsen i Svebølle mister langt over en million kroner, efter at en butikstyv stjal en dåse-øl. Tyven satte nemlig ild til en hylde i hvad SuperBrugsen og politiet antager var en afledningsma...  Læs mere

fredag den 24. oktober 2014

Supermarked på vej til Malmbergsvej

Rema 1000 får snart et supermarked i Holte, da Byplansudvalget før efterårsferien godkendte en lokalplan, der giver mulighed for etableringen af et supermarked på Malmbergsvej. Butikken bliver på ...  Læs mere

fredag den 24. oktober 2014

Kvickly lærer 1.152 børn at lave mad

GoCook Smagekassen, der skal få flere børn til at være med til at lave mad i hjemmet, er Danmarks største skoleaktivitet med deltagelse af tre ud af fire danske grundskoler. Smagekassen leverer op...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

SuperBest Online bliver sat på pause

BREAKING NEWS

Dagrofa stopper aktiviteterne i sit net-supermarked SuperBest Online indtil videre. Det sker som følge af de store omlægninger af koncernens kæder, hvor Meny til næste år skal afløse SuperBest og...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Økovarer fylder mere og mere i indkøbskurvene

I løbet af de første ni måneder af 2014 er salget af økologiske varer i supermarkedskæden SuperBrugsen vokset tre gange så meg...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Erfaren Brugsmand ny uddeler i Hviding

35-årige Rasmus Christiansen tiltræder lørdag den 1. november som uddeler i Dagli’ Brugsen i Hviding. Rasmus Christiansen overtager stillingen efter Jesper Yde, som nu er uddeler i Gram. Rasmus Ch...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Kvickly Nexø vil kæmpe

Varehuschef i Kvickly Nexø på Bornholm, Lars Kure, siger, at selvom de går en hård tid i møde, så lover han, at Kvickly Nexø ikke bliver en af taberne. Udtalelserne kommer i forbindelse med, at de...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Kvickly sælger også varme

Fremover skal Kvickly Odders nye køleanlæg være med til at varme byens huse på. Overskudsvarmen fra køleanlæggene bliver nemlig solgt til Odder Varmeværk. Direktør i Kvickly, Arne Sørensen, fortæl...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Conny siger på gensyn i SuperBrugsen

Der har været købmand på adressen Storegade 17 i Østbirk siden d. 30. november 1972. Den dag flyttede købmand Vilhelm Christensen sin Sparkøbmand ind i de nyopførte lokaler. Lørdag d. 1. november ...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Ung købmand siger farvel til forretninger i både Stoholm og Vridsted

Morten Pedersen siger farvel efter to år som butikschef i Spar i Stoholm. Morten har sagt ja til en stilling i Spotmedia i Aarhus, hvor han blandt andet skal sælge internethjemmesider og webshops....  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Kulden giver varmen i SuperBrugsen

SuperBrugsen i Skjern har fået nye kølediske, som er 150.000 kroner billigere i drift om året. Derudover betaler kølediskene også hele butikkens varmeregning på 90.000 kroner, samtidig med at de g...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Butikker skærer 15.000 ton madspild væk

Dansk Supermarked og Coop sætter nu helt konkrete mål på, hvor meget de vil reducere deres madspild, og blandt købmændene har blandt andre Rema 1000 længe gjort en aktiv indsats for at kassere fær...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Tidligere Coopmand har fået nye udfordringer

Med 15 års erfaring fra Coops Fakta og Kvickly er det en erfaren mand, der er blevet butikschef i Hirtshals nye grænsebutik Last Stop Shop. - Jeg kan bruge min erfaring med eksponering af varer, s...  Læs mere

torsdag den 23. oktober 2014

Politikere vil have bedre fødevarekontrol

Ved indgangen til forhandlinger mellem Folketingets partier om et nyt fødevareforlig står det klart, at der i flere af partierne er tilfredshed med grundlaget for fødevarekontrollen. Men de ønsker...  Læs mere

Se flere nyheder