Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
mandag den 24. november 2014

Svenske ICA tester mobil-betaling

Kapløbet om at sætte sig på fremtidens mobile betalingsløsninger spidser til. I Sverige begynder dagligvaregiganten ICA nu at teste betaling via den allerede eksisterende ICA-app i et enkelt vareh...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

SuperBest i indre splid knækkede på midten

Efter 17 år forsvinder SuperBest fra det danske dagligvaremarked og skifter navn til Meny. Ifølge en række eksperter lukker kæden...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Tysk discount kaprer kunder i England

Discountkæderne Aldi og Lidl har de seneste år oplevet fremgang på det britiske marked. Tidligere anså mange briter det for socia...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Brugsen til ansatte: Få 500 likes på Facebook og få dobbeltløn

Brugsuddeler Jimmy Hansen fra Dagli'Brugsen i Thyregod i Midtjylland skal betale en bonus til to medarbejdere, fordi de sikrede butikken 500 likes på Facebook. De to medarbejdere måtte i weekenden...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

DROPPES

Sladder og rygter erlangt fra at være et nyt fænomen, men nogle gange ville det måske være bedre,hvis man i stedet for at snakke dårligt om andre, simpelthen rakte dem enhjælpende hånd, skriver Bj...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Rema 1000' s medarbejdere slår Irmas

I de seneste uger har Søndagsavisen kørt et stort servicetjek af forskellige dagligvarebutikker. Her har det indtil videre vist sig, at Irma har klaret sig bedst. Det gælder dog ikke, når det spec...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Det er svært at finde ny købmand i Stoholm

Det er endnu ikke lykkedes at finde en ny Sparkøbmand i Stoholm, efter at Morten Pedersen officielt stoppede sit job i butikken den 1. november. Regionschef i Dagrofa Ole Busk fortæller, at der in...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Spirende optimisme i Dagli'Brugsen Borre

Dagli'Brugsen i Borre og uddeler Niels Olsen melder nu om planer for en renovering, som skal være færdiggjort til Brugens 140 års jubilæum i marts 2015. Et sekscifret beløb vil blive investeret i ...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Danske dåsetomater bliver plukket af illegale immigranter

Dåsetomater er en populær vare i Danmark. Researchcentret DanWatch viser i en ny rapport, at ti ud af 13dåsetomatmærker solgt i supermarkeder ejet af Dansk Supermarked, Coop og Dagrofa er producer...  Læs mere

mandag den 24. november 2014

Nytårsgave vil aflyse afgiftsstigning

Venstre og De Konservative vil aflyse den stigning i forbrugsafgifterne på en række nydelsesmidler, som ellers vil ske fra årsskiftet. De to skatteordførere, Torsten Schack Pedersen fra Venstre og...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Opkøb af iværksættere skal give fornyelse i Coop

Coop vil nu samarbejde med eller opkøbe iværksættere, der kan hjælpe landets største dagligvarekæde til at vokse fremover. Coop e...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Peter Beier får det bedste ud af bønnerne

Peter Beiers passion for chokolade startede, da han begyndte som konditorelev i Stubbekøbing. Han vandt allerede sin første pris ...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Ingen Rema 1000 i Kvistgård uden en benzintank

Onsdag aften var der borgermøde i Nyrup Børnehus. Emnet var etableringen af et Rema 1000-supermarked i byen, der skal placeres på hjørnet af Kongevejen og Hornbækvej. Der blev udtrykt nogen bekymr...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Netto-åbning med muntre jazz-toner

Torsdag åbnede Netto-butikken i Aars, der er placeret ved siden af byens rutebilstation. Netto Jazzband spillede ved åbningen torsdag morgen, og de første kunder blev også tilbudt kaffe og rundsty...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Kæmpeordre gav gnisten

I Vorupør er en række mindre fødevareproducenter gået sammen i Niels og Sinne's Univers, og torsdag sendte sammenslutningen så sin hidtil største ordre af sted. Der er tale om 850 små fiskekasser ...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Dømt for røverier på udgang

En 46-årig mand er blevet dømt for at have begået røverier mod en Dagli'Brugsen i Ruds Vedby den 21. januar og en Netto i Jyderup den 6. maj. Begge røverier blev begået, mens manden var på udgang ...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Dygtig slagterelev giver inspiration til gæstemiddag

Slagterelev Peter Larsen vandt for nylig to priser ved Dansk Supermarked-Mesterskabet, der afholdes årligt med deltagelse af elever fra Salling, Bilka og Føtex. Ud af 79 elever endte Peter Larsen ...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Ny souschef i Dagli' Brugsen i Løgstrup

Den nye souschef i Dagli' Brugsen i Løgstrup, Thomas Thorsø Lindegaard, er glad for at være tilbage i Brugs-regi. Han har været halvandet år i Fakta i Skive, men han savnede kundekontakten fra Bru...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Coops formand forsvarer top-aflønning

Lasse Bolander, formand for bestyrelsen i Coop Danmark og for ejerforeningen Coop Amba, topper en liste i det nye erhvervsmagasin BusinessWatch over landets højest betalte bestyrelsesformænd. Med ...  Læs mere

fredag den 21. november 2014

Nærkøb rykker ind hos grossist

Kioskkæden NærKøb er flyttet til samme adresse som den ene af sine grossister, Sügro Danmark. NærKøb samarbejder med to grossister, Sügro Danmark og SuperGros, der begge har kontor og lager i Vejl...  Læs mere

Se flere nyheder