Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
tirsdag den 1. december 2015

Kiwi åbner julekalender på Facebook

Kan julen være sund? Spørger man Dagrofas discountkæde Kiwi, er svaret ja. Kæden åbner nu en julekalender på Facebook, hvor der bag lågerne hver dag er inspiration til en sund udgave af julens læk...  Læs mere

tirsdag den 1. december 2015

Nye britiske Netto'er omsætter 50 mio. per styk

Umiddelbart tegner fremtiden lys for Dansk Supermarkeds joint venture med giganten Sainsbury's om at bringe en ny udgave af discountkæden Netto i spil på det britiske marked, hvor de tyske discoun...  Læs mere

tirsdag den 1. december 2015

Sainsbury's overhaler kriseramt Asda

Discount på den tyske facon klarer sig væsentligt bedre end lavpris a la USA på det britiske marked for tiden. I den seneste opgørelse fra analysevirksomheden Kantar vinder Aldi og Lidl igen terræ...  Læs mere

tirsdag den 1. december 2015

Nyt center for lokale fødevarer

Til næste år kommer Odsherred for alvor til at markere sig som foregangskommune, når et nyt nordisk center for fødevareproduktion åbner. Visionen er at skabe verdens førende udviklings- og vidensc...  Læs mere

tirsdag den 1. december 2015

Svenske spilforhandlere er positive

Den svenske conveniencesektor ser positivt på fremtiden, men det er i højere grad fastfoodbutikker end kiosker, som forventer øget omsætning i det kommende år. Sektorens syn på fremtidsudviklingen...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Dagrofa sælger pålægsproducenten Sørwi

FoodService Danmark, der er ejet af dagligvarekoncernen Dagrofa, har med overtagelse den 1. januar 2016, solgt datterselskabet Sørwi til den jyske pålægs- og delikatessevirksomhed Delika Food Grou...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Bilka-varehusene slår egen rekord Black Friday

Dansk Supermarkeds kæde Bilka slog Black Friday omsætningsrekord. Den hidtidige rekord ligger nogle år tilbage, da en fødselsdagsopstart tog rekorden. Varehusene oplevede, at ikke kun elektronik r...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Nordisk topmøde om madspild i København

Danmark er et af de lande i Norden og Europa, som går forrest i kampen for at reducere madspildet. Igennem de seneste fem år er det således lykkedes at nedbringe madspildet med 25 procent, og nu m...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

I Kiwi i Ladepladsen er servicen i højsædet

I lørdags åbnede Kiwi i Faxe Ladeplads. "Vi kan levere en formidabel kundeservice, for de unge mennesker er rigtig godt opdraget,...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Flygtninge bliver praktikanter i Bilka

16 flygtninge i Rebild er blevet sprogpraktikanter hos Bilka i Skalborg. Det sker som følge af et samarbejde mellem Rebild Kommun...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Chokoladebutik på vej i Aalborg

Den 3. december åbner Peter Beier Chokolade en chokoladebutik i Meny på Otto Mønstedsvej i Aalborg. "Åbningen af en Peter Beier C...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Modstand mod butik ved hovedvejen

Rema 1000 ønsker at bygge en butik tæt på hovedvejen i Pandrup, men det vil ifølge Pandrup Handelsstandsforening kunne betyde, at...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Rema og kommune i tæt dialog

Viborg Kommune er nu i intensiv dialog med Reitan, der ejer Rema 1000-kæden, om udformningen af et butiksprojekt i Bjerringbro. N...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Coop og DSK: Køge Park er på kanten af planloven

Kim Trenskow, partner i Kromann Reumert og advokat for Coop Danmark A/S og De Samvirkende Købmand (DSK), har sendt en indsigelse ...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Ny dagligvarebutik i nordlige del af Nykøbing Falster

Rema 1000 åbnede den 26. november en ny butik på Nordensvej i Nykøbing Falster. Dermed er Meny på hjørnet af Gaabensevej og Parkv...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Black Friday snusede til 2 mia.

Danskerne købte for hele 1.983 mio. kr. med Dankort på Black Friday, 27. november. Det var den hidtil højeste omsætning med Dankort på en enkelt dag. Det viser en opgørelse over dankortforbruget f...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Småbørnsfamilier køber oftere mad via nettet

Familierne ligger højere end gennemsnittet, når det gælder dagligvareindkøb på nettet. Det viser en ny undersøgelse fra reklame- og vidensbureauet Envision, der har undersøgt, om den digitale udvi...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Aldi lukker op for flere mærkevarer

Den tyskejede discountkæde Aldi er sammen med rivalen hjemmefra, Lidl, dagligvarekæderne med flest private label-varer og færrest mærkevarer i sortimentet. De seneste år har Aldi dog taget lidt fl...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Kiwi tester nye koncepter

Dansk Handelsblads besøg i Kiwi i Ballerup begyndte på parkeringspladsen bag gågaden. Allerede her er der sket store ændringer i forhold til tidligere, da der lå et supermarked. Mens det var lukke...  Læs mere

mandag den 30. november 2015

Køb varer online i en boks

Online handel med dagligvarer udvikler sig i disse år hastigt, og nu føjer den internationale gigant inden for nethandel, Amazon, et nyt koncept til køb af fødevarer på nettet. Det nye tilbud til ...  Læs mere

Se flere nyheder