Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
fredag den 25. april 2014

Nu er maden billigere end i 2012

Efter endnu et prisfald i marts lander priserne på fødevarer og ikke-alkoholiske drikkevarer på laveste niveau i over to år. Foto: Helle-Karin Helstrand Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Ejerne malker Dansk supermarked for mia.

Dansk Supermarkeds rekordudbytte for 2013 slår selv Novo Nordisk. Dagligvarekoncernen venter et mindre overskud i år som følge af rentebetalinger. Foto: Axel Søgaard Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Ejerne malker Dansk Supermarked for 17,6 mia.

Dansk Supermarkeds rekordstore udbytte-udbetaling for 2013 kan komme til at stå meget længe i historiebøgerne som den største nogensinde i dansk dagligvarehandel. Udbyttet for 2013 lyder ifølge Da...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

SKET I UGEN

Supermarkeder fik rekordsalg i påsken "Det ser ud til at blive en fantastisk påske," siger informationsdirektør Jens Juul Nielsen fra Coop, og hans glæde bunder i flere faktorer. Supermarkedernes ...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Nu styrer Sallingfondene Dansk Supermarked

Fra og med 11. april har de to fonde, F. Salling Invest og F. Salling Holding, formelt sat sig på Dansk Supermarked. I første omgang er det ikke umiddelbart nogen særligt synlig ejer, der nu har f...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Lidl vinder på sundt salg ved kassen

I mere end et år har discountkæden Lidl tilbudt sine kunder frisk frugt, nødder og andre sundere snack-alternativer langs et af butikkernes kassebånd under navnet "Det gode valg". Gode salgstal få...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Specialoste i pop-up butik

Mejeriselskabet Arla nøjes nu ikke med at sælge deres oste via de traditionelle dagligvarebutikker. Castello går med en ny pop-up butik i København helt nye veje for at friste ostenydere. Pop-up b...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

SKET I UGEN (1)

Summerbird åbner i Norge Den fynske producent af luksuschokolade, Summerbird, er klar til at ekspandere i Norden. Til efteråret åbner Summerbird sin første butik i hjertet af Norges hovedstad. "Vi...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Rema 1000: Flere kvinder i toppen

Kvinder er generelt bedre til at uddelere opgaverne, end mænd er, og da kvinder ofte har en god indfølingsevne, får de samtidig lagt opgaverne ud til de rette medarbejdere. Det mener HR-chef i Rem...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Kiosker og købmænd udsat for færre indbrud

Kiosker, vinhandlere, supermarkeder og købmænd anmeldte i alt 961 indbrud i 2013, og det er et fald på ni procent siden 2012. Ser man på gennemsnittet af indbrud i årene fra 2010-12 og sammenligne...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Hypermarkeder og nethandel skal styrke konkurrencen

Priserne på dagligvarer kan godt bankes længere ned. Det vil kræve, at konkurrencen i dagligvarebranchen skærpes, og at produktiviteten bliver bedre. I en ny analyse, "Fremtidens detailhandel" peg...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Planloven er fredet frem til valget

Umiddelbart vil der ikke blive bygget flere hypermarkeder i Danmark, fordi Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen nu i en analyse peger på en liberalisering af planloven som det mest effektive middel ...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Der er stadig plads til en kaffebar mere

Kaffebarer åbner på stribe, og enkelte lukker, men der er stadig masser af plads til at vokse på det danske marked. Det mener de to store hurtigtvoksende kæder - danske Baresso Coffee og amerikans...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Uventet lukning af kaffekæde

Trods et lovende dansk marked for kaffebarer forsvandt én af aktører for nylig. Kong Kaffe Aps indgav selv konkursbegæring for sine kæder med navne som Kong Kaffe, Kong Kaffe Express og Kong Venie...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Lavere moms på økologi vil øge salget

Der har igennem mange år været gjort en kraftig indsats både fra producenter og detailhandel for at øge andelen af økologiske varer. Og i Netto valgte vi for snart 10 år siden at gå forrest under ...  Læs mere

torsdag den 24. april 2014

Kamp mod hypermarkeder gav fælles front

Coop og DSK satte med succes - midt i min ferie - et foreløbigt punktum i kampen mod nye hypermarkeder. Interessant nok blev der flere uger forinden - som en planlagt led i denne offensiv - bragt ...  Læs mere

onsdag den 23. april 2014

600 mod Fakta-plan i Nyborg

Nyborg Kommune forsøger igen at indhente tilladelse til at opføre en Fakta-butik på en tom grund. Naboen til grunden, Henning Ped...  Læs mere

onsdag den 23. april 2014

Kohberg slår dejen op til en ny vækst

Den familieejede virksomhed Kohberg har på kort tid gennemført et 360 graders gearskifte, fortæller bestyrelsesformand Mads Midde...  Læs mere

onsdag den 23. april 2014

Supermarkedskæder skjuler grøntsagers datomærkning

Ifølge et EU-direktiv skal frugt og grønt ikke være mærket med pakkedato, sidste salgsdato, holdbarhedsdato eller andre former fo...  Læs mere

onsdag den 23. april 2014

Murens fald på Mariagervej

Dansk Supermarked A/S har ansøgt Randers Kommune om lov til at fjerne en mur i en Føtex-butik på Mariagervej i Randers. Varehusch...  Læs mere

Se flere nyheder