Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
tirsdag den 21. oktober 2014

Rekord mange danskere holder ferie i et dansk sommerhus

Antallet af turister, der overnattede i danske sommerhus i årets første otte måneder, steg med 9,1 procent sammenlignet med 2013, viser helt nye tal fra Danmarks Statistik. Sammenligner man antal...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

International hæder til Bilka

Bilka og Folkekirkens Nødhjælp har fået international anerkendelse for at skabe "verdens mest nytænkende fundraisingkampagne" ...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Vi køber stadig masser af svinekød trods medieomtalen af MRSA

Danskerne ser ikke ud til at være blevet påvirket af den megen medieomtale om bakterien MRSA, der findes i hver femte pakke sv...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Rema 1000 klar efter fire år

I torsdags åbnede Rema 1000 sin nye butik på Anbækvej i Hammel. Butikken har været undervejs i fire år. Den er på 750 kvadratmeter, hvilket gør den over dobbelt så stor som Rema 1000 på Ny Tileman...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Bager i Helsingør truet til at udlevere weekend-omsætning

Søndag aften fik Alexanders Bageri i Helsingør besøg af to bevæbnede røvere, der truede bagermesteren til at udlevere hele omsætningen fra fredag, lørdag og søndag. De to røvere var bevæbnet med e...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Grønt lys for selvstændig købmand i Låsby

Låsby vil bibeholde en købmandsbutik, efter at Eurospar har droppet byen som følge af et par år med underskud. Beslutningen om fortsat at drive købmandsbutik i Låsby blev taget på en generalforsam...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Ny uddeler i SuperBrugsen i Vamdrup

SuperBrugsen i Vamdrup har fået ny uddeler i form af Mathias Andersen på 28 år. Han har arbejdet i butikken som souschef i to år, men har altså nu taget skridtet op og blevet chef. Han overtager t...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Røveri i Dagli'Brugsen i Uldum

Dagli'Brugsen i Uldum var søndag aften udsat for et væbnet røveri. Røveren slap væk med et stadig ukendt beløb. Røveriet fandt sted kl. 19.20, hvor røveren gik direkte hen til baglokalet og viste ...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Aldi på Sundvej åbner 31. oktober

Horsens får snart Danmarks næststørste Aldi, når supermarkedskæden åbner en butik på Sundvej den 31. oktober. Butikken på 1.235 kvadratmeter overgås kun af Aldi i Hvide Sande. Den ny Aldi erstatte...  Læs mere

tirsdag den 21. oktober 2014

Rema 1000 flytter og udvider

Rema 1000 lukker sin dagligvarebutik på Rughavevej i Viborg. Om 11 dage åbner de dog igen, men denne gang bliver det i større lokaler på Farvervej. Regionschef i Rema 1000 Klaus Pedersen kalder de...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Ny uddeler er mad- og vinnørd

25-årige Jesper Yde er pr. 1. oktober ny uddeler i SuperBrugsen i Gram. Jesper Yde startede som 13-årig som flaskedreng i Coop, og som 19-årig var han færdig med sin uddannelse. Siden da har han a...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Købmandsjobbet giver livskvalitet

Udefra ligner Gundersted Købmandsgård en hvilken som helst købmandsbutik, og kigger man inden for er varesortimentet da også det samme som alle andre stedet. Det er butikkens personale, der adskil...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Spiritus mærkes ikke efter nytår

Fra 1. januar 2015 skal spiritusflasker ikke længere være forsynet med banderoler, der informerer forbrugerne, om der er betalt punktafgift af varen. Vin og Spiritus Organisationen i Danmark, VSOD...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Butikken er godt udnyttet

Jesper Reuther har gennem syv år været butikschef hos Superbest i Skomagergade i Roskilde, der er centralt placeret i byen mellem gågaden og p-pladserne på Schmeltz Plads og kendt af mange roskild...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Vejle spiste wienerbrød i lange baner

I torsdag stod far og søn, bagermester P. A. Andersen og sønnen, Kristian Andersen, exceptionelt tidligt op for at bage en wienerbrødsstang af historiske dimensioner med hjælp fra medarbejderne i ...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Rema 1000 i Karup er regionens bedste

Rema 1000 i Karup er netop blevet kåret som Midtjyllands bedste butik. Der er i alt 245 Rema 1000-butikker i Danmark og 34 i Region 2, herunder butikken i Karup. Købmand Dennis Lind Pedersen har b...  Læs mere

mandag den 20. oktober 2014

Rema beholder foden på speederen

Mens discountkæderne som helhed ikke længere har den samme fart på nyåbninger og salgsvækst som for få år siden, er der ingen tegn på opbremsning hos Rema 1000. Den familieejede norske franchisek...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Købmandsjobbet giver livskvalitet

I Gundersted bliver købmandsgården drevet af tre pædagoger og 16 udviklingshæmmede. De 16 udviklingshæmmede er alle på førtidspension, men de oplever det som et meningsfuldt job at arbejde for køb...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Rema 1000 klar efter fire år

Da Rema 1000 åbnede en ny butik på Anbækvej i Hammel stod kunderne i kø. Borgmester Nils Borring holdte tale ved åbningen og han udtrykte stor glæde over, at det endelig er lykkedes at etablere en...  Læs mere

fredag den 17. oktober 2014

Butikstyv i Brande kom i problemer

I går begik en 39-årig mand fra Litauen butikstyveri i Kvickly i Storegade i Brande. Han tog varer for 7500 kr., men blev råbt an af butikschefen. Politiet fandt tyven liggende på jorden på et gad...  Læs mere

Se flere nyheder