Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
torsdag den 30. oktober 2014

Leverandører trumfer kæders vækst

I et hårdt presset marked er dagligvareleverandørerne fortsat i stand til at skabe en større vækst i omsætningen, end de butikker, som leverandørerne sælger igennem. Ifølge eksperter på området ka...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Leder: De små købmænd må tænke nyt

Hos Skotterupkøbmanden på Strandvejen og den tidligere Spar-købmand på Mørdrupvej i Helsingør har omsætningen, som følge af såvel finanskrisen som kundernes nye vaner, gennem de sidste mange år væ...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Netto er parat til at bygge varehus i Karrebæksminde

Byrådet i Karrebæksminde har godkendt lokalplanen for, at Netto rykker ind i byen på hjørnet af Rønhave Parkvej og Karrebækvej. Det har dog ikke været helt gnidningsløst at få forslaget igennem, d...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Rema 1000 i Sønderborg får ny købmand

Anders Kaare Hansen har i 17 år arbejdet som mellemleder i dagligvarebranchen, men nu får han for første gang sin egen butik; Rema 1000 på Nørrekobbel i Sønderborg. Anders Kaare Hansen er glad for...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

LÆSERBREV - SLETTES

I Mammen drejer den lokale købmand nøglen om og opsiger samarbejdet med Borgerinitiativet. Når de lokale ikke handler i købmandsforretningen, er det ikke muligt at drive den. Formanden for Borgeri...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Indvielse af udvidet SuperBrugs i Østbirk

Torsdag den 23. oktober åbnede den nye tilbygning til SuperBrugsen i Østbirk, og i den anledning var alle varer sat ned med 20% - det samme som butiksarealet er udvidet med. Uddeler Kenneth Jesper...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Bilka i Viborg nomineret til årets flirtested

Bilka i Viborg er ikke bare blevet nomineret til titlen som årets butik til Byens Bedste. Forretningen er også nomineret som årets flirtested. Bilka blev etableret i 2006 og beskæftiger omtrent 45...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Fakta i Give står foran større ombygning

Faktabutikken på Nytorv i Give lukker syv dage fra tirsdag den 25. november for at gøre plads til håndværkere, der skal udføre en ombygning for 1 million kroner. Butikschef Maud Larsen og souschef...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Optimisme hos Min Købmand i Sdr. Hygum

Min Købmand på Ribevej i Sdr. Hygum skal nok overleve, siger formand for bestyrelsen Børge Jensen. Bestyrelsen har netop ansat Tom Mærsk Hansen som ny butiksleder. Han har 17 års erfaring fra bran...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Tilbudsapp lancerer ny tilvalgsordning

Den digitale tilbudsavis eTilbudsavis tilbyder nu sine brugere, at de kan vælge hvilke tilbudsaviser, de vil have på app'en og tilmed få besked om, hvornår den nye tilbudsavis for de valgte forret...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Netto åbner i England 6. november

Der kommer kun til at gå godt tre år, fra Dansk Supermarked solgte discountkæden Nettos britiske butikker til konkurrenten Asda, før Netto igen åbner på den anden side af Nordsøen. Torsdag 6. nove...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

SuperBest Online lukker ned

SuperBest Online sættes i bero, og det er i stedet planen næste år at lancere et digitalt butikskoncept i fødevarekæden Meny. - Vores detailforretning står over for seksotte måneder med store fora...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

De vandt Sallings ”Fødevareprisen 2014”

Mest innovative produkt: Kamille Æble Nordisk isdessert - Winterspring. Økologisk isdessert bestående af kamilleblomst- og vaniljeflødeis med drys af græskarkerner. Fremstillet af Winterspring, Kø...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Supermarkeder kan få apoteksfilialer

Sundhedsminister Nick Hækkerup (S) står fast på, at der ikke skal være fri adgang til at drive apotek. Det skal også i fremtiden være farmaceuter, der ejer og driver apoteker. Til gengæld står reg...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Tesco satser på en omstart

På den seneste liste over verdens største detailhandelsvirksomheder er britiske Tesco nummer to efter de suveræne amerikanere i Walmart. Men det er mere end usikkert, om Tesco får lov til at behol...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Aldi optrapper markedsføringen

Den tyske discountkæde Aldi sætter tryk på det meste af vejen rundt i bestræbelserne på at generobre tabt salg her i landet. Det gælder også i markedsføringen, hvor kæden to dage i træk satte sig ...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Butikker risikerer gebyr for kreditkort

Danske butikker kan være på vej til at miste muligheden for at lade kunderne betale gebyr for brug af kreditkort. Det vil især koste dyrt i butikker med mange turistkunder. De fleste danske superm...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Forbrugertilliden steg i oktober

I sidste uge fik vi tal for forbrugertilliden, der måler det aktuelle "humør" hos de danske forbrugere. Forbrugertilliden steg til 8,2 i oktober fra 7,1 i september. Dette var overraskende, idet v...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

Ansvarlighed er andet end PR

...omverdenen ved den slags lejligheder: Stor anerkendelse fordi vi udviser ansvarlighed med konkret handling. Spørgsmål om, hvorfor vi ikke gør mere og i flere kæder. Skepsis ved om vi alene gør ...  Læs mere

torsdag den 30. oktober 2014

100 røveriofre genser hvert år gerningsmanden

Mængden af røverier er faldet de seneste år, men det gør ikke røverierne lettere for de mennesker, der bliver ramt. En af de måder, man kan bearbejde oplevelsen på, er ifølge konfliktkoordinator v...  Læs mere

Se flere nyheder