Medier

Dansk Handelsblad råder over flere forskellige printmedier, som kan være med til at levere effekt og resultater for dig som annoncør. Vores avis og omdrejningspunkt for hele dagligvarehandelen - Dansk Handelsblad - udkommer hver fredag på nær i påske-, sommer- og juleferien. Vi udgiver desuden en række årbøger med høj gemmeværdi, og som giver vores annoncører endnu bedre muligheder for at ramme beslutningstagere og ledende medarbejdere i dagligvarehandelen. Foruden printmedierne kan du markedsføre dig online via vores website og daglige nyhedsbrev - det være sig i form af bannerannoncering, et stillingsopslag på vores jobportal eller noget helt tredje. Kontakt salgsafdelingen og lad os sammen finde en løsning, der kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Dansk Handelsblad

Dansk Handelsblad er det ugentlige omdrejningspunkt for hele dagligvarehandelen og detailsektoren. Avisen udkommer hver fredag - i alt 45 gange i 2015. Dansk Handelsblad læses af beslutningstagere og ledende medarbejdere i butikker og på kædekontorer samt af grossister, leverandører og rådgivere m.fl.

Dansk Handelsblad udkommer hver uge i 2015 med undtagelse af ugerne 1, 14, 28, 29, 30, 31, 52 og 53.

Billede til medier-side

Website og nyhedsbrev

I 2011 gik Dansk Handelsblad i luften med et spritnyt website med nyt for både læsere og annoncører. Samtidig lancerede vi vores daglige nyhedsbrev, som er et effektivt medie til bannermarkedsføring. Sitet fik dengang en kraftig ansigtsløftning, og her i 2014/2015 har vi givet den endnu en tur. Vi vil til stadighed udbygge og optimere mulighederne online for dig som annoncør. Hjemmesiden byder på mange muligheder både som enkeltmedie eller i kombination med et eller flere af vores printmedier. En væsentlig del af sitet er for eksempel vores jobportal, som sammen med den trykte udgave af Dansk Handelsblad udgør et vigtigt fundament for flere af branchens ledige, eller de som blot er på jagt efter nye udfordringer - med andre ord: din direkte vej til de bedst kvalificerede ansøgere.

RetailNews

RetailNews er et branchenetværk etableret i starten af 2012 og drives i fællesskab med Industry Supply Danmark A/S. RetailNews er det førende branchenetværk for dagligvare- og detailhandelens kæder, butikker samt leverandører og rådgivere og samler indholdet fra food-supply.dk og dhblad.dk på nye måder.

Via RetailNews kan beslutningstagere inden for butikker og kæder, rådgivere, leverandører m.fl. nemt komme i kontakt med andre, finde oplysninger om hinanden, købe/sælge nye og brugte produkter, inventar o.l., indrykke stillingsopslag og meget andet.

Kontakt salgsafdelingen og hør nærmere på tlf. 86 15 80 11